Klas G

Missa inte Länsmansgården när man besöker Höga Kusten.

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 juni 2023
Vi var 5 st som skulle besöka olika platser vid Höga Kusten. Länsmansgården låg mycket bra till för det som vi skulle besöka. Rummen var helt ok och när man bokar bör man undersöka vilka som är lediga. De har även rum i gula villa som ligger alldeles intill. Vi bodde i huvudbyggnaden där det fanns 3 rum. På bottenvåningen ett stort rum med badrum och 2 mindre rum på övervåningen där man fick dela på badrummet. I det paket som vi beställde ingick frukost, middag med tre rätter samt ett besök på Hight coast destilleriet samt en provning på Länsmansgården. Mycket intressant. Maten var perfekt med förrätt, middag samt efterrätt. Bra vinlista samt öl. Mycket trevligt.
Datum för vistelsen: juni 2023
Tips för att välja rum: Rummen har olika standard så det kan vara bra att fråga vid beställning. Rörelsehindrad bör på på...
Resetyp: Reste med familjen
66.9 km från Länsmansgården Ådalen
Pool
Visa fler hotell i Lugnvik
Omdömet skrevs 2 juni 2023 från mobil enhet

Vi avnjöt en trerätters middag som i alla rätter både lockade ögat och smaklökarna. Den hemtrevliga miljön och det vänliga och informativa värdparet gör middagen till en helhetsupplevelse. Vi har provat afternoon tea vid två olika tillfällen som varit av samma höga klass. Väl värt ett besök!

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack VeronicaO_11
Omdömet skrevs 14 mars 2023

Vår långhelg i Ådalen var fantastisk med superskön logi, magisk förplägnad och pricken över i var en whiskyselektion i världsklass! Agneta och Anders välkomnade oss och var extremt hjälpsamma med våra aktiviteter, logistik och praktikaliteter. Missa inte denna pärla längs Ångermanälven, vi kommer åter!

Rumstips: Missa inte de goda vinerna i detta Whiskymecka
Datum för vistelsen: mars 2023
Tack tuvstedt
Omdömet skrevs 21 augusti 2022 från mobil enhet

Ett smultronställe! Bra boende i ett fåtal rum. Fantastiskt vällagade trerätters middagar och en välvald vinlista. Whiskyprovning under Anders kunniga ledning rekommenderas!
Värdparet Anders och Agneta ger vistelsen en riktig hemkänsla!

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack Calle47
Omdömet skrevs 12 juli 2022 från mobil enhet

Herregud vilken bra service, god mat och dricka 👌😎. Tack Agneta och Anders, ni är underbara och man känner sig så välkommen och speciell hos er 👍. Ni får oss att känna sig sig som en i familjen 😍. Detnhörvör andra gången vi är här och minst lika bra service m för två år sedan 👍

Rumstips: Boka i tid 👍
Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Aero_Vagabond
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastiskt hemtrevligt ställe där man blir väl omhändertagen. Maten är fantastiskt god och vällagad. Vi hade en whiskey provning med ägaren som hade gedigna kunskaper. Rundvandring på High coast var även denna välutförd av ägaren Anders. Vi kan verkligen rekommendera detta ställe med högsta betyg. Gjorde vår resa extra innehållsrik.

Datum för vistelsen: augusti 2021
1  Tack Tuschla