Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt bra lunch”
Omdöme om Kajgatan 1

Kajgatan 1
Rankad som nr 3 av 9 Restauranger i Råå
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Har enbart testat lunch här men den måste jag säga är över förväntan varje gång.
Omgivningen och den renoverade inredningen i sig förhöjer såklart även helheten.

Datum för besöket: april 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Paul G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (21)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 21 omdömen

Omdömet skrevs 4 april 2021

Besökte stället för lunch på påskdagen. Åt en fantastiskt fin matjessill, följt av utmärkta lammracks och en trevlig Pavlova. Mycket trevlig och omtänksam servis. Kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: april 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jörgen D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2021

Mycket gemytligt och härlig, tillmötesgående personal och hamn på ena sidan och havet, till dagen genomgrått i alla nyanser. Mycket vackert

Datum för besöket: januari 2021
Tack I7881QSannaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2020 från mobil enhet

Mysigt ställe där man kan luncha, äta middag, ta en drink, fika eller äta glass. Läget är perfekt, Råå hamn på ena sidan och sundet på den andra. Uteservering finns på båda sidorna och mot sundet finns även ett inglasat uterum, för kallare dagar. Maten är god och spännande och drinkarna är gjorda med kärlek! Personalen får alltid en att känna sig välkommen!

Datum för besöket: september 2020
Tack Z1669DAlouiseh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2020 från mobil enhet

Super mysig restaurang med trevlig personal och god mat. Supet mysig inredning. Deras drinkar är fenomenala! Kan varmt rekommendera detta ställe!

Datum för besöket: september 2020
Tack 823debbiev
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kajgatan 1 tittade också på

 

Besökt Kajgatan 1? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt