Monrex
Sundsvall, Sverige

Nyupptäckt pärla!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 sep. 2024från mobil enhet
En nyupptäckt pärla i Hälsingland!
Vi är fem glada damer i åldern 46-70+ som tillbringat en natt här. Mycket trevlig personal och trevligt bemötande, sköna sängar, god mat och dryck.
Härliga omgivningar och tillgång till bl a bastuflotte. Vi rekommenderar det varmt och önskar värdparet ett stort lycka till i deras fortsatta arbete med herrgården. Vi kommer gärna tillbaka!
Datum för vistelsen: september 2024
Tips för att välja rum: Värdparet har drivit herrgården i ca 1 år och håller på att jobba upp verksamheten, vilket kan...
Resetyp: Reste med vänner
51.9 km från Forsså Herrgård
73.7 km från Forsså Herrgård
Visa fler hotell i Näsviken
Omdömet skrevs 9 juni 2024 från mobil enhet

Vacker och välskött Herrgård med ”hemma-känsla” där vi blev personligt och väl omhändertagna av Frida & Christer och all vänlig personal. God och vällagad mat, alla måltider! Jättefina rum att bo och umgås i, samt härlig bastuflotte nere vid kanalen. ♥️

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack evae711
Omdömet skrevs 14 april 2024 från mobil enhet

Vi stannade en natt på väg hem från fjällen. Vi passade på att bada i jacuzzin, bada bastu och vinterbada i ån.
Hotellet är i brukets gamla disponentvilla.
Sen åt vi en utmärkt middag. Maten var mycket bra. Rummen var bra och personalen fantastiskt.

Datum för vistelsen: april 2024
Tack DayTrip44203501277