Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dirty. Don't stay here. There are lot's of options in the area.”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Rodeway Inn I-95 North
Rankad som nummer 20 av 37 hotell i Brunswick
Omdömet skrevs april 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack runningtravel2010
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (231)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

210214 av 231 omdömen

Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack Lady P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Seriously, the room was fabulous with a separate walled-off area for TV (big flat screen) or book re ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack alexthen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Mike D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste med familjen
    • Service
3  Tack TomMiltonWV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Brunswickhotell
2,7 km bort
Microtel Inn & Suites by Wyndham Brunswick North
0,7 km bort
Red Roof Inn & Suites Brunswick I-95
11 km bort
Econo Lodge
Econo Lodge
Nr 13 av 37 i Brunswick
88 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,8 km bort
La Quinta Inn & Suites Brunswick
3,1 km bort
Sleep Inn & Suites
Sleep Inn & Suites
Nr 11 av 37 i Brunswick
204 omdömen
11 km bort
Comfort Suites Brunswick
Comfort Suites Brunswick
Nr 8 av 37 i Brunswick
354 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Rodeway Inn I-95 North? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Rodeway Inn I-95 North

Adress: 5308 New Jesup Hwy, Brunswick, GA 31523-1214 (Tidigare Comfort Inn I-95 North)
Telefonnummer:
Region: USA > Georgia > Georgia Coast > Golden Isles of Georgia > Brunswick
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 20 av 37 hotell i Brunswick
Prisklass: 449 kr - 569 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Rodeway Inn I-95 North 2.5*
Antal rum: 118
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Rodeway Inn I-95 North. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Comfort Inn i-95 North Hotel Brunswick
Comfort Inn Brunswick
Brunswick Comfort Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt