Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avkopplande i härlig lantlig miljö”
Omdöme om Hulkoffgården

Hulkoffgården
Rankad som nr 1 av 1 Restauranger i Karungi
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Här kan du koppla av i en enkel hemvänlig miljö. Du äter fantastisk god lokalproducerad mat och till kan du välja ett toppengott vinpaket. I det enkla finns det goda. Helt klart värt ett besök.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 391catrinl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (48)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 48 omdömen

Omdömet skrevs 3 februari 2020

Supertrevliga människor och riktigt god mat. Vi blev bortskämda här kan man verkligen säga. Rekommenderar alla att besöka !

Datum för besöket: februari 2020
Tack J6840LAsofiar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2019

En fantasisk upplevelse att få komma till en gård med anor från 1700-talet. Dessutom nästan allt helt lokal eller närproducerat. Middagar bör förbeställas. Logi kan också bokas

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kjell-Åke A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pia H, Ägare på Hulkoffgården, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2019

Tack för din recension.
Vi ser fram emot ett nytt besök.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2019

Nästa gång jag befinner mig i området ska jag besöka Hulkoff för deras service, miljö och mat. Vi var fyra i sällskapet och alla fick en personlig topp-fem-bästa-restaurangerna-upplevelse. Personligt och engagerat nära service.

Datum för besöket: september 2019
Tack Patrik J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2019

Riktigt god mat med ekologiska och lokala råvaror, en riktig smakupplevelse. Supertrevlig personal och genuin omgivning, rekommenderas verkligen!!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack alvina123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Hulkoffgården? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt