Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Not real great.....”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
The Bayside Inn & Marina
Rankad som nummer 35 av 48 hotell i Treasure Island
Omdömet skrevs april 18 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Don't stay here.....
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Anthony B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (213)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

195199 av 213 omdömen

Omdömet skrevs april 8 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The room with the kitchenette was very helpful. It was stocked with everything we needed and the loc ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ahundt32
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack PetalMel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Claire M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Arlene1958
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Treasure Islandhotell
0,3 km bort
Treasure Bay Resort & Marina
Treasure Bay Resort & Marina
Nr 11 av 48 i Treasure Island
933 omdömen
3,4 km bort
Blue Waters Treasure Island
Blue Waters Treasure Island
Nr 15 av 48 i Treasure Island
40 omdömen
0,1 km bort
Treasure Island Ocean Club
Treasure Island Ocean Club
Nr 23 av 48 i Treasure Island
502 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,1 km bort
The Tahitian Resort Treasure Island
The Tahitian Resort Treasure Isl ...
Nr 17 av 48 i Treasure Island
540 omdömen
1,8 km bort
Island Inn
Island Inn
Nr 31 av 48 i Treasure Island
293 omdömen
0,9 km bort
The Bungalows
The Bungalows
Nr 9 av 48 i Treasure Island
273 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Bayside Inn & Marina? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Bayside Inn & Marina

Adress: 11365 Gulf Blvd, Treasure Island, FL 33706
Region: USA > Florida > Treasure Island
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 35 av 48 hotell i Treasure Island
Prisklass: 645 kr - 1 909 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — The Bayside Inn & Marina 2.5*
Antal rum: 25
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Bayside Inn & Marina. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Bayside Inn And Marina
The Bayside Inn & Marina Hotel Treasure Island

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt