Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (673)
Filtrera omdömen
673 resultat
Medlemsbetyg
326
167
98
43
39
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
326
167
98
43
39
Filtrera
Listan uppdateras ...
643648 av 673 omdömen
Omdömet skrevs 20 november 2012
Google-översättning

Rumstips: Ask to stay on ground floor. Either side, Easy access through (keyed) door to parking.
Datum för vistelsen: september 2012
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2012
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 18 oktober 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2012 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2012
Google-översättning

Rumstips: Breakfast is not complimentary.
Datum för vistelsen: juli 2012
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2012
Google-översättning

Rumstips: Available wine and beer. Was nice after traveling cross country and getting in late
Datum för vistelsen: juli 2012
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen