Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (661)
Filtrera omdömen
661 resultat
Medlemsbetyg
323
163
98
40
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
323
163
98
40
37
Filtrera
Listan uppdateras ...
631636 av 661 omdömen
Omdömet skrevs 20 november 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask to stay on ground floor. Either side, Easy access through (keyed) door to parking.
  • Bodde här: september 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2012
Google-översättning

  • Bodde här: september 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 18 oktober 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: september 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Breakfast is not complimentary.
  • Bodde här: juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cheryl H, Director of Sales på Hilton Garden Inn Tallahassee, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Available wine and beer. Was nice after traveling cross country and getting in late
  • Bodde här: juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen