Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig lokal och bra mat”

Katthammarsviks Rökeri
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Katthammarsvik
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Ligger väldigt trevligt vid vattnet, smidigt med parkering och maten var riktigt fin. Åt varmrökt lax med sallad och potatissallad.

Datum för besöket: maj 2021
Tack lindeberg2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (231)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 231 omdömen

Omdömet skrevs 4 januari 2021 från mobil enhet

Jag kom dit på en måndag 4/1 2021. Jag gick in på hemsidan och såg att det va öppet på måndag 09-18. Klockan va 12:45 och jag va taggad på en god middag. Med mina hungriga barn. Och så kommer jag fram ca 13:00 och det va inte öppet hur kan ni inte informerat om det om ni tänker ha stängt?!

Datum för besöket: januari 2021
Tack Fridaarg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2020

Klart bästa fisksoppan jag ätit, och då har jag ätit många! Så smakrik, ljuvlig!
Mycket trevlig och mysig miljö och atmosvär, lättsam och tillgänglig personal.
Ett måste för Gotlandsbesök!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ingrid B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2020 från mobil enhet

Jag har besökt Rökeriet i Katthammarsvik många gånger de senaste åren och de levererar alltid. Även nu med sina nya rutiner p g a Covid-19.

Så nu blir det toppbetyg för den prisvärda maten och trevliga servicen. Det är även fint att kunna köpa med sig take-away och njuta av deras marina rätter någonstans i naturen ute på östra Gotland.

Jag kommer tillbaka, både med och utan sällskap!

Datum för besöket: september 2020
Tack ulriversum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2020 från mobil enhet

Mysig miljö, bra avstånd mellan borden. Laxburgare ok men inte mer, fisksoppan däremot var riktigt bra. Kaffe ingick inte.

Datum för besöket: september 2020
Tack yvojon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Katthammarsviks Rökeri tittade också på

Katthammarsvik, Gotland
Katthammarsvik, Gotland
 

Besökt Katthammarsviks Rökeri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt