Efter flera besöksår och nu boende på Gotland har en av de absolut bästa topprestaurangerna nedgraderat sig själva! Från 10/10p mot botten. Vi som tidigare pr lånat ut bil för gotlandsturister för att köra mot öster och fiskupplevelse.
Det krävs adekvat motivation om man vill ge dåligt omdömme; samtliga runda trevliga matbord är borta, huvuddelen nu höga barbord (som amerikansk snabbmat) och kalla, omålade, höga, stapelbara metallpallar utan ryggstöd. Barnstolarna når inte upp till nya barborden och gäster satt på pallar med barn i knät.
Maten serveras numera på sladdriga o mjuka tallrikar i tunn papp för att prioritera kompostering. Men vi lyckades spilla ut när vi flyttade ”tallrikar” från brickan. Brödet fick vi i take-a-way påse (vi skulle äta vid bord). Bordsservering har upphört och nu ropas beställningar ut via högtalare.
Snälla, sluta experimentet och återgå till ett normalt trivsamt koncept.
Vi upplevde mindre innehåll i maträtten mot tidigare år samt att man numera vill ha betalt för en enkel kopp vanligt bryggkaffe på maten. Oklart hur kaffe skulle serveras.
Ett restaurangbesök är en UPPLEVELSE inte bara utfodring.
Absolut inget fel på själva maten, därför har vi tidigare besökt stället många gånger i flera år.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.