Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Omdöme om Vespa Höllviken

Vespa Höllviken
Rankad som nr 7 av 25 Restauranger i Höllviken
Certificate of Excellence
Beskrivning: En italiensk restaurang med egna råvaror. Prova gärna våra härliga Bianca pizzor, färsk pasta eller matiga sallader.
Restauranginformation
Beskrivning: En italiensk restaurang med egna råvaror. Prova gärna våra härliga Bianca pizzor, färsk pasta eller matiga sallader.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket mycket vällagad och god mat. En skön miljö fast kanske en aningen för nära en trafikerad väg på uteserveringen. Ett minus var att det inte gick att få laktosfri cappuccino.

Tack Johan O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 13 augusti 2017

Hej Johan!
Stort tack för det.
Jag kommer att se över detta i veckan.
Varmt välkommen åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (75)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

2327 av 75 omdömen

Omdömet skrevs 2 augusti 2017 från mobil enhet

Var där på deras AW en solig fredag och hade det fantastiskt!
Ett glas vin för 49 kr och till det ingick deras buffé, som var fylld till bredden med pizza, pasta, god sallad och ost.
Där var också en riktigt bra kille som spelade gitarr och sjöng, riktigt mysigt
Kan verkligen rekommendera att komma förbi på deras AW

Tack Carlii00
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 8 augusti 2017

Hej!
Otroligt roligt att höra att du är så nöjd!

Varmt välkomna åter på nästa AW:)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2017 från mobil enhet

God botten, inte flottig alls. Kunde varit lite generösare tilltaget
Bra barnmiljö. Hjälpsam personal.
Trevlig utemiljö.

Tack Mattias B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 8 augusti 2017

Hej.
Stort Tack för din feedback!
Ha en fantastisk kväll.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Helt okej mat och schysst läge en ljum sommarkväll men servicen!! Söt och trevlig kille som servitör men det räcker inte på en restaurang. Torkade inte av bordet efter de förra gästerna och glömde vår dricka. De gav fel mat till flera andra gäster och några som kom samtidigt som vi fick inte sin mat förrän strax innan vi gick! Några fick aldrig beställa och gick därifrån till slut. Det rådde total förvirring och de skylde på att de var lite personal... 4 pers på Max 20 bord!! Det är inte för lite personal. Tummen upp för att de höll uppe humöret i alla fall.

Tack Elinjohanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 8 augusti 2017

Hej på dig.
Tack för bra kritik, vi gör vårt bästa!
Vi var underbemannade den dagen vilket märktes på vår service, trots det så jobbade vi oss igenom kvällen som du säger med gott humör.
Vi kämpar på och hoppas att vi kan få en chans till.
Ha en bra kväll.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Ligger centralt mitt i Höllviken. Pizza och pasta är deras meny. Men låt er inte luras, pizzorna är goda, stora - fast mindre för barn - glutenfria och varianter på fyllnader. Valde deras "egna Vespa" och ger den högsta smakbetyg. Men utseendet - tre skinkskivor som täckte hela pizzan. Man äter även med ögonen! Andra i sällskapet åt pastarätter och gav även dessa högsta betyg o snyggt presenterade. Trevlig service o det gick hyfsat snabbt att få in drickan o sen maten. Regnig så vi valde att sitta där inne men fin uteservering erbjöds också. Många barnfamiljer var där.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack OlleK_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 8 augusti 2017

Hej Olle!
Tack för din Feedback. Vi jobbar på :)
Välkomna åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vespa Höllviken tittade också på

 
Höllviken, Skåne län
Höllviken, Skåne län
 

Besökt Vespa Höllviken? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt