Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 708)
Filtrera omdömen
3 716 resultat
Medlemsbetyg
2 673
826
155
37
25
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 673
826
155
37
25
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 716 omdömen
Omdömet skrevs 9 februari 2017

Vistelsen = Slutet av januri--början av februari 2017

+ Fullutrustat kök, 2 Tv + dvd-spelare - fri tillgång till lånefilmer. Läget nära den fina vita stranden är toppen.

-Firade makens 50-årsdag på plats, fick ett rätt trist rum mot parkering och vägen Rum nr 128 som var rätt slitet. Behöver renoveras.
Sängarna hemska. Nedslitna och osköna.
Ingen uteplats som vi fått info om vid bokning.
Grannarna ovanför badade och då började det att droppa vatten genom taket på soffan. Åtgärd av hotellet när detta skedde - ställde fram en hink och flytta fram soffan!
Ointresserad personal vid in och utcheckning.

Rumstips: Välj ett rum mot poolen eller så nära gången ned mot stranden som möjligt.
Datum för vistelsen: januari 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Linslusen70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontDesk_GM, Public Relations Manager på Tropical Beach Resorts, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2017
Google-översättning

We strive to offer every guest great service and an excellent experience. We also do our best to accommodate all guests' requests and we apologize that we were not able to meet your friend's request for an upgraded room, but hope that he still had a great 50th Birthday. We apologize for the issues you encountered in your room and the inconvenience that this caused. We thank you for your feedback and hope you may consider returning, so that we can provide the full experience that you were hoping for.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2017 från mobil enhet

Vi var här mellan nyår 2016/2017 på detta fina ställe. Hotellet är fräscht och rummen är stora och fina, allt man behöver. Superbra stranden, den absolut finaste i Florida. Kanske inte jättemånga restauranger runt hotellet men tips är att ta en Uber taxi till The Cottage, mycket fin och trevlig restaurang på norra delen.

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack athlete78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontDesk_GM, General Manager på Tropical Beach Resorts, svarade på det här omdömetSvarade 26 januari 2017
Google-översättning

We appreciate you taking the time to share your thoughts with us. Thank you for choosing Tropical Beach Resorts during your recent visit to Siesta Key. As you mentioned, there is a lot to see in the area, especially closer to the village area. Our helpful team is available to assist you in arranging free transportation to Siesta Key village and surrounding areas. We are happy to know you thoroughly enjoyed our beautiful beach and we would love to welcome you back in the near future.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2017

Bra service och bra läge, solstolar, handdukar, kaffe, wi-fi, ingick. Dock inte så mycket att göra i närområdet. Personal som gör allt för att semestern ska bli lyckad. Området har 2 pooler och en trevlig shuffleboard bana

Datum för vistelsen: december 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Jörgen M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontDesk_GM, Public Relations Manager på Tropical Beach Resorts, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2017
Google-översättning

Dear Jörgen,

We are absolutely delighted that you enjoyed your holiday with us and we appreciate you taking a moment to let us know. Our team makes it a priority to ensure that each of our guests enjoy their time with us and feel comfortable, so we are happy to read that you were not disappointed. We are also pleased to see that you had an opportunity to enjoy the many amenities that we have to offer. It sounds like the two pools, shuffleboard and other activities were able to provide plenty of activities to keep you busy while relaxing. Thank you again for your positive review and we hope to be part of your next holiday!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2016

Finns inget att önska mer. Nära till stranden, fina grillplatser nära stugorna, OK pooler, välutrustat kök. Som sagt - för oss var det 5 av 5 poäng
Extra plus med parkering direkt utanför rummet och nära till närbutik och bara 5 minuter till supermarket. Väldigt off däremot om man är ute etter party och restaurang områden

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack KeSod
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontDesk_GM, Public Relations Manager på Tropical Beach Resorts, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2016
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your positive thoughts on your experience during your stay with us.
We are happy to hear you enjoyed our well-equipped accommodations as well as our ideal location.
Come back to visit us soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2016

Vi bodde i ett rum med ett välutrustat kök, en stor dubbelsäng samt en bäddsoffa som sett sina bästa dagar. Rummet låg utmed vägen men det var inget som störde. Bra städning och mycket vänlig personal överlag. 2st pooler på området som var små men funkade för barnen att plaska runt i. Gratis solstolar (brassestolar), vatten, kaffe och kakor via receptionen. In- och utcheckning gick smidigt. Ca 3-4 min promenad till stranden som var fin men fullpackad när vi var där.

Datum för vistelsen: mars 2016
Tack Somla70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontDesk_GM, Public Relations Manager på Tropical Beach Resorts, svarade på det här omdömetSvarade 15 april 2016
Google-översättning

Thank you very much for your recent stay at Tropical Beach Resorts. We are so pleased that you enjoyed your recent stay with us. Thank you for your positive feedback. We hope to see you the next time you come to Siesta Key. We are so glad you enjoyed your stay and we hope you do not hesitate to come back!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen