Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Villa at Sebring”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa at Sebring

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Sebring, Florida

Omdömen från våra medlemmar

Medel - baserat på 2 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Cosmopoli ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
“Utmärkt läge För Golf”
Omdömet skrevs 9 december 2018 för en vistelse i december 2018

Bra läge att bo om man spelar golf trivsam Condos rent och snyggt
Poolen bra Tack Yumi för fina dagar,
Royan Marre från Sweden

Datum för vistelsen: december 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 21 2018
Tack för att du bodde på den mysiga villaen Sebring. Jag uppskattade din feedback.

Thank you for staying at The Cozy villa at Sebring. I appreciated your feedback.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2016 för en vistelse i december 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jan 26 2017
Thank you for your feedback . We would liove to stay with us again .

Thanks
Yumi Pla
Owner/manager
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt