Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Holiday Inn Express Sarasota I-75(Sarasota)(Mycket prisvärt!)
101 US$
HIExpress.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hyatt Place Sarasota / Bradenton Airport(Sarasota)(Mycket prisvärt!)
115 US$
105 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Best Western Plus Siesta Key Gateway(Sarasota)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
137 US$
133 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
109 US$
88 US$
SpringHill Suites
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 101 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Lido Beach Resort(Sarasota)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
245 US$
208 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 239 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

66 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hibiscus Suites - Sarasota / Siesta Key(Sarasota)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
127 US$
123 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Lido Islander(Sarasota)
90 US$
83 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 95 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Gulf Beach Resort Motel(Sarasota)(Mycket prisvärt!)
150 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 557)
Filtrera omdömen
1 557 resultat
Medlemsbetyg
394
596
338
137
92
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
394
596
338
137
92
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 557 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Mycket bra hotel direkt vid en fantastisk strand. Pool och en liten bar på innegården. Mycket att se i närheten om man har bil. Gratis cyklar att låna och gratis transport till centrum. Parkering vid hotellet som ingick i bokningen. Lungt och rent. Liten restaurang som var som tagen ur en gammal film. Rekomendetas varmt till alla som inte har barn med på semester

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack marianaostberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMSandcastle, Manager på Sandcastle Resort at Lido Beach, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2017
Google-översättning

Thank you for giving us the opportunity to serve you. We thank you for your visit and business. We look forward to the opportunity to welcome your return.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Hotellet har en fin reception och ett eget garage, men rummet känns som i originalskick från 60 talet. Lukten bevittnar någon typ av fuktproblematik, speciellt i badrummet. Sängarna är ok, men man kan få bättre storlek för samma pris. Det finns ingen anledning att debitera en resortavgift. Nej tack vi kommer inte tillbaka!

Bodde här: juni 2017, reste med familjen
Tack Mariolonzio
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMSandcastle, General Manager på Sandcastle Resort at Lido Beach, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2017
Google-översättning

I am sorry that you did not enjoy your visit. We will work hard to correct the issues that you mentioned.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2017

Fint läge vid stranden med gratis parkering och bra wi-fi. Vacker strand och solnedgångar! Inte gångavstånd till butiker och restauranger men shuttle finns till området St Armands Circle. Ingen frukost ingår och restaurangen känns lite tråkig och dyr. Bra, väldigt varm och skön pool.

Tips för att välja rum: Även utan dyrare havsutsikt kan ha tur med bara några steg till stranden och egen liten "uteplats" i marknivå.
  • Bodde här: januari 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack 213karin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMSandcastle, General Manager på Sandcastle Resort at Lido Beach, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2017
Google-översättning

Thank you for your review. With all of the dinning options available at St. Armand's Circle, you are able to mix it up a bit and enjoy different flavors from all over the world.
Thank you for taking the time to share your experience with others. We look forward to your return.

Tim H.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2016

Ett hotell som ligger fantastiskt fint vid stranden. Rummen var helt ok, lite slitna men rena och funktionella samt nära stranden. Bra service på stranden med solsängar och parasoll. En stor poolanläggning för både barn och vuxna. Återvänder gärna!

  • Bodde här: juni 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Hans C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMSandcastle, General Manager på Sandcastle Resort at Lido Beach, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2016
Google-översättning

We anxiously wait for your return and will do our best to top the level of service we provided to you and your family. We appreciate your business.

Tim H

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2014

Fantastiskt och underbart läge mitt på Lido beach. Önskar verkligen att vi fick mer än en natt på detta härliga ställe. Havet är underbart varmt, fina vågor och fin strand, ett av de bästa ställen jag varit på under mina 4 veckor i USA. Hotellet något slitet, men vi hade ett av de bästa rummen med front seaview högt upp med balkong. Trevligt och fräscht rum, mycket trevlig personal, bra parkeringsmöjligheter i garage med hiss. Tyvärr ingick inte frukost i hotellpriset, men som fanns att köpa i restaurangen, dyrt! Hur dyrt det än var så slog solnedgången allt - fantastiskt!!!

Tips för att välja rum: Absolut mot havet, gärna högt upp!
  • Bodde här: juni 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack CMHVallentuna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen