Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 892)
Filtrera omdömen
2 892 resultat
Medlemsbetyg
1 417
864
376
163
72
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 417
864
376
163
72
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 892 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Tyvärr är bilderna på sundial lite missvisande. Hotelet består av en massa andelslägenheter och är väldigt stort. Servicen och anläggningen är ok mem väldigt ocharmig. Perfekt läge på stranden och stora lägenheter med bra standard.

Bodde här: juli 2018, reste med familjen
Tack mattiase2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2017

Underbart läge och stor fin lägenhet. Rent och sköna sängar.
Jättebra frukost. Vi hade vattenläcka i badrummet så vi fick byta rum. Fin snäckstrand och tillmötesgående personal. Flera byggnader så en liten bit att gå till frukost och reception. Flera pooler att tillgå.

  • Bodde här: december 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack fideli2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2016

Intill en underbar strand. Mycket fint sovrum och vardagsrum med öppen kökslösning. Gott kaffe som jag lagade i kaffemaskinen. Gratis cykelutlåning och en tur till den underbara nationalparken. Vi rekommenderar boendet och den fina servicen.

  • Bodde här: december 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack toreh449
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2016

Perfekt läge mot den fantastiska stranden. Hotellet är väldigt stort med många lägenheter. Flera pooler runt om. Alla lägenheter har närhet till strand men inte beach front. Flera aktiviteter erbjuds så som paddleboard, pingis och cyklar. Lägenheten var bra och rymligt. Bra utrusting i kök.

Tips för att välja rum: Välj gärna beachfront om möjligheten finns
  • Bodde här: oktober 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Anna_LenaH_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PStarling, General Manager på Sundial Beach Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2016
Google-översättning

Dear Anna-Lena H,
Thank you for reviewing your recent visit. We look forward to seeing you again soon!
Phillip Starling
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2016

Lugnt och skönt med både pool och strand,
Fantastisk Hibachi restaurang med skicklig kock.
Stor anläggning, så det tar lite tid att promenera til
pool och affär. Vackra rum med fina färger och skona
sängar. Utnyttjade inte det lilla pentryt, men kunde ha
varit bra om man stannat mer än en natt.

  • Bodde här: mars 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bor244
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen