Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“We had a very nice stay and would return!”
Omdöme om Beachers Lodge

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Beachers Lodge
Rankad som nummer 19 av 78 hotell i Saint Augustine
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs mars 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack bekcay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (443)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

375379 av 443 omdömen

Omdömet skrevs mars 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Anontravelermom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 8 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: It is not a room. It is not a suite. It is a large apartment with full cooking facilities and all ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack peacethrutravel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 20 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Would not return.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack bcroll
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Faith111381
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Saint Augustinehotell
8.2 km bort
La Fiesta Ocean Inn & Suites
La Fiesta Ocean Inn & Suites
Nr 1 av 10 i Saint Augustine Beach
899 omdömen
15.1 km bort
Casa Monica Resort & Spa, Autograph Collection
9.8 km bort
Hilton Garden Inn St. Augustine Beach
Hilton Garden Inn St. Augustine ...
Nr 5 av 10 i Saint Augustine Beach
822 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
7.8 km bort
Holiday Isle Oceanfront Resort
Holiday Isle Oceanfront Resort
Nr 9 av 10 i Saint Augustine Beach
1 113 omdömen
18.1 km bort
Southern Oaks Inn
Southern Oaks Inn
Nr 10 av 78 i Saint Augustine
1 374 omdömen
9.4 km bort
Ascend Collection Castillo Real
Ascend Collection Castillo Real
Nr 3 av 10 i Saint Augustine Beach
862 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Beachers Lodge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Beachers Lodge

Adress: 6970 A1a S, Saint Augustine, FL 32080-8103
Telefonnummer:
Region: USA > Florida > Saint Augustine
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 4 av Strandhotell i Saint Augustine
Nr 18 av Romantiska hotell i Saint Augustine
Nr 21 av Familjehotell i Saint Augustine
Prisklass: 1 203 kr - 1 627 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Beachers Lodge 3*
Antal rum: 142
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Beachers Lodge. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Beacher`s Hotel Saint Augustine
Beachers Hotel Saint Augustine
Beachers Lodge St Augustine

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt