Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good value for money”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Grande Villas Resort
Rankad som nummer 3 av 22 temaboenden i Orlando
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 20 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: The higher floors are quieter as the only noise we ever heard was from the rooms above us.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack pjcrew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
diamondresorts, Manager på Grande Villas Resort, svarade på det här omdömetSvarade januari 28 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 669)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 2481 252 av 1 669 omdömen

Omdömet skrevs januari 10 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack Rosanaprets
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 31 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: High rooms do not have an elevator...beware. No elevators to any floors. The stairs are high and s ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
10  Tack GVL605
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for a room facing the courtyard. Great views
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
7  Tack SoulTravlr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
diamondresorts, Manager på Grande Villas Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
9  Tack Mishka_kba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
diamondresorts, Manager på Grande Villas Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Orlandohotell
3,7 km bort
Caribe Royale Orlando
Caribe Royale Orlando
Nr 85 av 341 i Orlando
3 394 omdömen
8,3 km bort
The Point Hotel & Suites
The Point Hotel & Suites
Nr 19 av 341 i Orlando
4 889 omdömen
3,1 km bort
Diamond Resorts Grand Beach
Diamond Resorts Grand Beach
Nr 41 av 341 i Orlando
981 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,3 km bort
Sheraton Vistana Villages - International Drive
2,6 km bort
Sheraton Vistana Resort Villas- Lake Buena Vista
4,5 km bort
Marriott's Grande Vista
Marriott's Grande Vista
Nr 67 av 341 i Orlando
4 196 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Grande Villas Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Grande Villas Resort

Adress: 12118 Turtle Cay Circle, Orlando, FL 32836-6400
Telefonnummer:
Region: USA > Florida > Central Florida > Orlando
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 22 temaboenden i Orlando
Prisklass: 714 kr - 1 741 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Grande Villas Resort 3.5*
Antal rum: 408
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Grande Villas Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt