Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aceitavel”
Omdöme om Rodeway Inn Miami

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Rodeway Inn Miami
Rankad som nummer 2 av 2 hotell i North Miami
Omdömet skrevs november 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Marcusmvss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (323)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

315319 av 323 omdömen

Omdömet skrevs maj 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack marcelo v
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 1 2012
Google-översättning

Bodde här: Mars 2012
Tack MVDJOB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 27 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack z0a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 21 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack julces
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av North Miami
5,8 km bort
Best Western Plus Windsor Inn
6,4 km bort
Stadium Hotel
Stadium Hotel
Nr 1 av 1 i Miami Gardens
586 omdömen
8,6 km bort
Days Hotel - Thunderbird Beach Resort
Days Hotel - Thunderbird Beach R ...
Nr 9 av 10 i Sunny Isles Beach
1 155 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
10,7 km bort
Sinbad Motel
Sinbad Motel
Nr 73 av 128 i Miami
74 omdömen
11,1 km bort
Waterside Hotel South Beach
Waterside Hotel South Beach
Nr 95 av 212 i Miami Beach
121 omdömen
12 km bort
Collins Hotel
Collins Hotel
Nr 99 av 212 i Miami Beach
990 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Rodeway Inn Miami? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Rodeway Inn Miami

Adress: 148 NW 167th St, North Miami, FL 33169-6020 (Tidigare Holidays Golden Glades Boutique Hotel)
Region: USA > Florida > North Miami
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfri parkering Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 2 hotell i North Miami
Prisklass: 626 kr - 1 291 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Rodeway Inn Miami 2*
Antal rum: 163
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Stena Line Travel Group AB, Expedia, TripOnline SA, Ctrip TA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Rodeway Inn Miami. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Holiday Inn Golden Glades
Holiday Inn North Miami
North Miami Holiday Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt