Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt goda hamburgare”
Omdöme om Five Guys

Five Guys
Få mat levererad
Rankad som nr 13 av 64 Smått och gott i Miami Beach
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Vi åt en cheeseburgare med small fries. Hamburgaren var väldigt god och köttet var mört och saftigt. Pommes frites var också goda, lite för mjuka för min smak. Kunde gärna varit frasigare. Prisvärt, rekommenderas att prova!

Datum för besöket: juni 2017
Tack SamTwist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 411)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 1 411 omdömen

Omdömet skrevs 13 april 2017

Snabbmatsställe med goda burgare. Väldigt enkel inrett men goda burgare. Plus för jordnötterna som ingick medan vi väntade på maten.

Datum för besöket: januari 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack KatrinK57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2017 från mobil enhet

God hamburgare men inget wow. Hade man kunnat sätta 3+ hade jag gjort det. Gillar att man enkelt kan välja sina "pålägg". Pommesen var lite mjuka.

Datum för besöket: februari 2017
Tack andersn474
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2017 från mobil enhet

Gott som f-n. Beställ bara en cajun-pomme på två personer. Du får väldigt mkt. Väldigt prisvärt hak

Datum för besöket: februari 2017
Tack StenM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2017 från mobil enhet

Snabbmatställe med jättegoda och stora hamburgare. Många olika tillbehör och såser att välja på. En pommes frites räckte gott och väl till två. Vi tog cajun-kryddad vilket var i starkaste laget och tog över andra smaker. Goda jordnötter med skal att smaska på medan man väntade på maten.

Datum för besöket: januari 2017
Tack solochbadOskarshamn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Five Guys tittade också på

 

Besökt Five Guys? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt