Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 826)
Filtrera omdömen
2 826 resultat
Medlemsbetyg
1 494
938
266
83
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 494
938
266
83
45
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 2 826 omdömen
Omdömet skrevs 20 april 2017 från mobil enhet

Bokade via Pestanas egna hemsida, vilket innebar att frukost och resortavgift ingår. Frukosten var fräsch och god och rummen superfina. Det som ger mest är dock lugnet, litet poolområde med bar, sköna solstolar och härlig musik. Hotellet ligger 2 kvarter från Miami Beach och som gäst ingår 2 solstolar på stranden om man önskar hänga där!
Jättefint hotell!! Rekommenderas verkligen!

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste med familjen
1  Tack miajos72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade 21 april 2017
Google-översättning

Dear miajos72,
Thank you so much for choosing hotel Pestana South Beach on your recent visit to Miami and for leaving us this wonderful review. We are delighted to know you had a great stay with us. Our cozy pool area is indeed much appreciated by our guests and we are happy that you were able to enjoy it.
We look forward to welcoming you back to Miami or our newest location, which will be opening soon in New York.
Warm regards
Jorge tito and Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2017

Jätte trevligt hotell med lite familje känsla. Perfekt läge nära affärer och restauranger på Lincoln road (c:a 5 min) och endast 5 min promenad från stranden. Utan att störas av trafik. Dock lite lyhört. Jätte bra att kunna hyra cyklar på hotellet för att utforska området runt omkring. Bra cykelvägar runt om south Miami. Passa även på att ta en morgon promenad med hotellets GM. Trevligt sätt att få reda på lite om området och härlig motion innan den jätte goda frukosten intill poolen.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack IreneThelander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2017
Google-översättning

Dear IreneThelander,
Thank you so much for choosing hotel Pestana for your recent visit to Miami.
We appreciate the time you have taken to leave such positive feedback regarding our Hotel. Our entire team takes pride in the level of service provided, so it is with great pleasure to hear that you enjoyed your stay with us. We are also happy that you enjoyed our fantastic location in the heart of the Art Deco district. We are close to all that there is to see in this vibrant city, yet we can still enjoy the peace and quiet of our neighborhood.
We look forward to welcoming you back to our hotel for another morning walk, and would love to see you at our newest location which will be opening in NY very soon.
Kindest regards,
Jorge Tito and Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017

Ett mycket bra, lagom stort hotell med perfekt läge till både strand, restauranger och övrig shopping. Läget (5 minuters gång till stranden) och pool gör att man kan välja det som passar bäst för dagen. Eller kombinera. Vi stannade fem nätter, och allt fungerade som det skulle. Så är det på många hotell. Skillnaden på detta hotell stavas Jorge Tito, General Manager. Han sätt att ta hand om sina gäster reflekteras på resten av personalen. Ta chansen till en timmes promenad med honom nästan varje morgon. Ett trevligt utbyte av erfarenheter kombinerat med motion. Efter det en välkommen frukost i restaurangen vid poolside.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack LightPacker49163
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2017
Google-översättning

Dear Iréne D,
Thank you so much for choosing hotel Pestana for your recent visit to Miami and for taking the time to share your experience.
We are pleased to hear such positive feedback regarding your experience at our hotel. Our entire team works extremely hard to ensure guest satisfaction, therefore I am sure they will be delighted to hear that you had a great stay.
I'm very happy you enjoyed the morning walks. It's indeed a very pleasant way to start the day!
We look forward to welcoming you back to our hotel and provide you with an even better experience so we can deserve the 5 star rating which is our goal for each and every review we get. We would also love to see you at our newest location, which will be opening in New York very soon.
Sincerely
Jorge Tito and Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2017

Kan varmt rekommendera detta hotell! Inte ofta en hel familj, barn som vuxna, är så nöjda. Bästa läge ett kvarter från stranden. En lugn oas där man inte hör gatulivet från hotellet. Fick mycket god kontakt med den trevliga personalen! Vill komma tillbaka.

Datum för vistelsen: december 2016
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lundstromerik070
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017
Google-översättning

Dear lundstromerik070,
Thank you for choosing hotel Pestana South Beach on your recent visit to Miami and for leaving us this wonderful review.
We are delighted to know you and your family enjoyed your stay with us.
We look forward to welcoming you back to our hotel, and would love to see you at our newest location which will be opening in NY very soon.
Kindest regards,
Jorge Tito and Team.


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2016

Det var väl egentligen rätt ok, vi hade nog bara större förväntningar... Rummet vi hade var ganska litet trots vi bokat för 4 personer.
Poolområdet hyfsat, personalen var bra och serviceminded.
Tillkommer 15 dollar per natt för handdukar samt att det kostar 36 dollar för parkering, så summan stiger lite när du väl checkar in.
Vi åker till south beach om några dagar igen men då väljer vi ett annat boende.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack herrthylen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2016
Google-översättning

Dear herrthylen,
I can see on your comments that your experience was not the one you expected nor the one we use to provide our guests, our goal is always to exceed guest's expectations and it’s never easy to hear that we were unable to do so.
Please accept our apologies for all the inconvenience.
With regards to your comments about the small room we are really sorry that the room booked for your stay was not adequate for your group. We would like to take the opportunity to inform that our site has a very detailed description of all the rooms’ dimensions including the sizes of the beds. Our guests are very welcome to choose the rooms that best fits their need and preference.
As many hotels in South Beach we charge a small resort fee of 15.00 + tax. This is a hotel tax that includes benefits such as 2 chairs on beach, towels to bring to pool and beach, unlimited coffee and tea refills, safe in room, bathrobe and Wi-Fi. At the time of check in there is a form that should be given to guest by reception, which provides resort fee rate and all benefits included, followed by the guest signature. When booking directly with us on our site this resort fee and breakfast will be included.
We truly appreciate the time you took to share your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the future.
Sincerely
Jorge Tito and team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen