Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt hotell med guldläge”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Pestana Miami South Beach
Rankad som nummer 25 av 212 hotell i Miami Beach
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs juni 15 2017

Det här hotellet ligger på ett bekvämt avstånd från stranden, du går dit på ungefär 5-10 minuter. Det ligger även bra restauranger på 10 minuters avstånd och supermarket passerar du på väg till stranden.

Rummen är välstädade och rena. Sängarna och kuddarna är bekväma.

Frukosten är inte så stor men har ändå allt du kan önska. Poolen är riktigt varm och skön och innergården bjuder på både sol och skugga.

Personalen är väldigt trevliga och serviceminded och jag har inget att klaga på. Om jag åker till samma ort igen är det stor chans att jag bokar det här prisvärda hotellet igen.

  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack galldin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade juni 16 2017
Google-översättning

Dear galldin,
Thank you so much for choosing hotel Pestana South Beach on your recent visit to Miami and for leaving us this wonderful review. We are so thrilled to hear that you had an enjoyable stay with us, and that our location, confortable rooms, cozy pool area and the service of our friendly and welcoming staff were all to your liking.
I will share your comments with our team, who I am certain will be encouraged by your remarks.
We look forward to welcoming you back to our hotel, and would love to see you at our newest location which will be opening in NY very soon.
Tack så mycket,
Jorge Tito and Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 217)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 2 218 omdömen

Omdömet skrevs april 20 2017 från mobil enhet

Bokade via Pestanas egna hemsida, vilket innebar att frukost och resortavgift ingår. Frukosten var fräsch och god och rummen superfina. Det som ger mest är dock lugnet, litet poolområde med bar, sköna solstolar och härlig musik. Hotellet ligger 2 kvarter från Miami Beach och som gäst ingår 2 solstolar på stranden om man önskar hänga där!
Jättefint hotell!! Rekommenderas verkligen!

Bodde här: April 2017, reste med familjen
1  Tack miajos72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade april 21 2017
Google-översättning

Dear miajos72,
Thank you so much for choosing hotel Pestana South Beach on your recent visit to Miami and for leaving us this wonderful review. We are delighted to know you had a great stay with us. Our cozy pool area is indeed much appreciated by our guests and we are happy that you were able to enjoy it.
We look forward to welcoming you back to Miami or our newest location, which will be opening soon in New York.
Warm regards
Jorge tito and Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 21 2017

Jätte trevligt hotell med lite familje känsla. Perfekt läge nära affärer och restauranger på Lincoln road (c:a 5 min) och endast 5 min promenad från stranden. Utan att störas av trafik. Dock lite lyhört. Jätte bra att kunna hyra cyklar på hotellet för att utforska området runt omkring. Bra cykelvägar runt om south Miami. Passa även på att ta en morgon promenad med hotellets GM. Trevligt sätt att få reda på lite om området och härlig motion innan den jätte goda frukosten intill poolen.

Bodde här: Mars 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack IreneThelander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade mars 22 2017
Google-översättning

Dear IreneThelander,
Thank you so much for choosing hotel Pestana for your recent visit to Miami.
We appreciate the time you have taken to leave such positive feedback regarding our Hotel. Our entire team takes pride in the level of service provided, so it is with great pleasure to hear that you enjoyed your stay with us. We are also happy that you enjoyed our fantastic location in the heart of the Art Deco district. We are close to all that there is to see in this vibrant city, yet we can still enjoy the peace and quiet of our neighborhood.
We look forward to welcoming you back to our hotel for another morning walk, and would love to see you at our newest location which will be opening in NY very soon.
Kindest regards,
Jorge Tito and Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 2 2017

Ett mycket bra, lagom stort hotell med perfekt läge till både strand, restauranger och övrig shopping. Läget (5 minuters gång till stranden) och pool gör att man kan välja det som passar bäst för dagen. Eller kombinera. Vi stannade fem nätter, och allt fungerade som det skulle. Så är det på många hotell. Skillnaden på detta hotell stavas Jorge Tito, General Manager. Han sätt att ta hand om sina gäster reflekteras på resten av personalen. Ta chansen till en timmes promenad med honom nästan varje morgon. Ett trevligt utbyte av erfarenheter kombinerat med motion. Efter det en välkommen frukost i restaurangen vid poolside.

  • Bodde här: Mars 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Iréne D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade mars 9 2017
Google-översättning

Dear Iréne D,
Thank you so much for choosing hotel Pestana for your recent visit to Miami and for taking the time to share your experience.
We are pleased to hear such positive feedback regarding your experience at our hotel. Our entire team works extremely hard to ensure guest satisfaction, therefore I am sure they will be delighted to hear that you had a great stay.
I'm very happy you enjoyed the morning walks. It's indeed a very pleasant way to start the day!
We look forward to welcoming you back to our hotel and provide you with an even better experience so we can deserve the 5 star rating which is our goal for each and every review we get. We would also love to see you at our newest location, which will be opening in New York very soon.
Sincerely
Jorge Tito and Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 9 2017

Kan varmt rekommendera detta hotell! Inte ofta en hel familj, barn som vuxna, är så nöjda. Bästa läge ett kvarter från stranden. En lugn oas där man inte hör gatulivet från hotellet. Fick mycket god kontakt med den trevliga personalen! Vill komma tillbaka.

Bodde här: December 2016, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lundstromerik070
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jorge T, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade januari 10 2017
Google-översättning

Dear lundstromerik070,
Thank you for choosing hotel Pestana South Beach on your recent visit to Miami and for leaving us this wonderful review.
We are delighted to know you and your family enjoyed your stay with us.
We look forward to welcoming you back to our hotel, and would love to see you at our newest location which will be opening in NY very soon.
Kindest regards,
Jorge Tito and Team.


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Miami Beachhotell
City Center
Riviera Hotel & Suites South Beach
City Center
Gale South Beach
Gale South Beach
Nr 55 av 212 i Miami Beach
1 787 omdömen
City Center
The Plymouth
The Plymouth
Nr 3 av 212 i Miami Beach
327 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
City Center
The Redbury South Beach
The Redbury South Beach
Nr 17 av 212 i Miami Beach
1 276 omdömen
Circa 39 Hotel
Nr 29 av 212 i Miami Beach
982 omdömen
La Flora
Nr 19 av 212 i Miami Beach
1 526 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Pestana Miami South Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Pestana Miami South Beach

Adress: 1817 James Avenue, Miami Beach, FL 33139 (Tidigare Pestana Miami South Beach Art Deco Boutique Hotel)
Region: USA > Florida > Miami Beach > City Center
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 25 av 212 hotell i Miami Beach
Prisklass: 1 319 kr - 4 779 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Pestana Miami South Beach 3.5*
Antal rum: 98
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Stena Line Travel Group AB, Hotels.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Pestana Miami South Beach. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt