Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“hôtel neuf et déjà à rénové”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Pestana Miami South Beach
Rankad som nummer 23 av 212 hotell i Miami Beach
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 14 2013
Google-översättning

  • Bodde här: April 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack Oscar959903
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 279)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2 2752 279 av 2 279 omdömen

Omdömet skrevs april 14 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack amzentralschweiz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 5 2013
Google-översättning

  • Bodde här: April 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack EUROPEU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 4 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Gabriela L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Joao A, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade april 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 15 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack sonia m
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Joao A, General Manager på Pestana Miami South Beach, svarade på det här omdömetSvarade april 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Miami Beachhotell
City Center
The Plymouth
The Plymouth
Nr 6 av 212 i Miami Beach
369 omdömen
City Center
Riviera Hotel & Suites South Beach
Urbanica The Meridian Hotel
Nr 1 av 212 i Miami Beach
563 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
City Center
The Redbury South Beach
The Redbury South Beach
Nr 22 av 212 i Miami Beach
1 326 omdömen
Circa 39 Hotel
Nr 34 av 212 i Miami Beach
1 017 omdömen
La Flora
Nr 19 av 212 i Miami Beach
1 550 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Pestana Miami South Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Pestana Miami South Beach

Adress: 1817 James Avenue, Miami Beach, FL 33139 (Tidigare Pestana Miami South Beach Art Deco Boutique Hotel)
Region: USA > Florida > Miami Beach > City Center
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 23 av 212 hotell i Miami Beach
Prisklass: 1 492 kr - 3 312 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Pestana Miami South Beach 3.5*
Antal rum: 98
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Stena Line Travel Group AB, PESTANA MANAGEMENT - Servicos de Gestao S.A., Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Pestana Miami South Beach. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt