Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott, mätt och billigt”
Omdöme om Alma Mexicana

Alma Mexicana
Rankad som nr 80 av 1 246 Restauranger i Miami Beach
Certificate of Excellence
Kök: Mexikanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans
Omdömet skrevs 14 september 2017 från mobil enhet

Mycket gott och väldigt prisvärt. Trevlig personal, även om de är mindre bra på engelska. Mycket mat, en huvudrätt räcker långt. Kycklingen och guacamolen var fantastisk

Datum för besöket: september 2017
Tack mikael j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (393)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 393 omdömen

Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet

Trevligt hål i väggen ställe med ganska lite platser. Ofta fullt och väntetid. Gick fort att få dryck och mat. Margarita från "slashmaskin" men riktigt god. Vi delade på huvudrätt och Guacemole med nachos till förrätt.

Bra och snabb service och god mat. Det lilla extra saknades och vinet, det fanns tyvärr inte.

Datum för besöket: december 2016
Tack Johan B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2016 från mobil enhet

Litet mexikanskt ställe som serverar genuin god mat! Trevlig service. Inte dyrt heller, väl värt ett besök, mycket god mat!!

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Micael Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2016 från mobil enhet

Liten restaurang med bra mat. Bra Margerita och goda Tacos, Burritos!
Vi var två vuxna, tre barn och delade på tre rätter.

Datum för besöket: juli 2016
Tack 713kristianl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2016 från mobil enhet

Riktigt god mat!!! Var där 2 gånger på fyra dagar .
Godaste guacamolen jag någonsin ätit och trevlig personal.

Datum för besöket: juni 2016
Tack AnnaS3183
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Alma Mexicana tittade också på

 

Besökt Alma Mexicana? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt