Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint hotell”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
The Palms Hotel & Spa
Rankad som nummer 29 av 212 hotell i Miami Beach
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs november 22 2017 från mobil enhet

Fint hotell med mycket bra strandläge. Fräsch pool. Bra frukost.
Härlig trädgård. Pampig lobby. Lite klent gym. Har varit här några gånger, men personalen har tyvärr blivit sämre och håller inte samma servicenivå som tidigare.

Bodde här: November 2017, reste som ett par
Tack Rune J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fritz C, Front Office Manager på The Palms Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade december 7 2017
Google-översättning

Dear Rune,

Thank you for your wonderful review. Visit us again soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 731)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 2 731 omdömen

Omdömet skrevs november 10 2017 från mobil enhet

Fint läge vid stranden. Bra frukost och trevlig miljö i restaurangen. Betyget dras ner av att rummen var lite slitna och att vi inte fick information om att en poolrenovering pågick trots att vi bokade 1,5 dygn innan vistelsen.

Bodde här: November 2017, reste med familjen
Tack Helen W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 2 2017 från mobil enhet

Ett jättefint hotell nära till stranden och staden. Utmärkt trevlig personal och hög standard på servicen. Restaurang och bar. Bra wi-fi på hela hotellet. Pool och poolbar med servering av enklare rätter. Kan rekommenderas.

Bodde här: Juli 2017, reste som ett par
Tack stromulrika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 13 2016 från mobil enhet

Ett klassiskt stort och imponerande läge intill stranden i centrala South Beach , Miami. Lite kul med kontrasten till alla hotel komplex och trafik ena sidan och lugnet på hotellets träd/innegård och den väldiga strandpromenaden och havet på baksidan. Fina rum med allt som man behöver. En Fantastisk frukost buffè.


Gång avstånd till butiker, barer och restauranger i södra delen av city. Finns okej buss förbindelser, om ni trötta på sitta i hyrbilen efter ev. lång resa

Trevlig och hjälpsam personal som gärna hjälper till med olika typer bokningar t ex att fixa biljett till olika evenemang eller liknande mycket uppskattat :) "go panthers"

Ett givet val av lyxhotell för er som vill bo fin fint och intill havet samt att maximera vardags lyxen på eran vistelse i Miami ,Florida

Bodde här: Juli 2016, reste med familjen
1  Tack hensof2010
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 20 2014

Hotellet är super fint med en underbar frukostbuffe som bara måste provas !
Rummen är rena och sängen var underbar .
Personalen var alltid glada och trevliga .
Ett stort plus var att det var nära till stranden man bara behövde gå över strandpromenaden så var man där och möttes av hjälpsam personal som fixade solstolar och parasoll .

  • Bodde här: Mars 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Josha80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Miami Beachhotell
Grand Beach Hotel
Nr 64 av 212 i Miami Beach
5 533 omdömen
City Center
Royal Palm South Beach Miami, A Tribute Portfolio Resort
City Center
Nautilus – a Sixty Hotel
Nautilus – a Sixty Hotel
Nr 27 av 212 i Miami Beach
2 067 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
The Confidante Miami Beach
Nr 45 av 212 i Miami Beach
3 459 omdömen
Hilton Cabana Miami Beach
Nr 86 av 212 i Miami Beach
2 482 omdömen
Kimpton Surfcomber Hotel
Nr 44 av 212 i Miami Beach
3 557 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Palms Hotel & Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Palms Hotel & Spa

Adress: 3025 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140-4106
Telefonnummer:
Region: USA > Florida > Miami Beach
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 14 av Spahotell i Miami Beach
Nr 21 av Lyxhotell i Miami Beach
Nr 25 av Strandhotell i Miami Beach
Nr 25 av Familjehotell i Miami Beach
Nr 26 av Affärshotell i Miami Beach
Nr 28 av Romantiska hotell i Miami Beach
Prisklass: 2 006 kr - 4 316 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — The Palms Hotel & Spa 4*
Antal rum: 251
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Stena Line Travel Group AB, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Palms Hotel & Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Palms Hotel And Spa
The Palms Hotel Miami Beach
Palms Hotel Miami Beach
Palms South Beach
The Palms South Beach
Miami The Palms
Palms Miami

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt