Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (4 093)
Filtrera omdömen
4 093 resultat
Medlemsbetyg
2 436
1 031
358
152
116
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 436
1 031
358
152
116
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 4 093 omdömen
Omdömet skrevs 13 maj 2018

Älskade hotellet, särskilt de offentliga utrymmena som poolområdet, hotellets strand, servicen, maten, städningen. Sämst var utsikten från rummet och den äckliga heltäckningsmattan. Rekommenderar ändå för allt annat var över förväntan.

Bodde här: april 2018
Tack anitahelena29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vanessa S, Manager på Kimpton Surfcomber Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 maj 2018
Google-översättning

Thank you so much for your recent visit and review. We are SO happy you enjoyed your time with us and hope you visit us again soon.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2016

Trevligt hotell med utmärkt läge. Dock tillkommer resort fee på 28 dollar per rum och dag. Wifi kostar extra vilket är skandalöst år 2016. Intressant och modern design. Starka drinkar i baren. Förhållandevis små rum.

  • Bodde här: juni 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
3  Tack magnusa423
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SeanFlanigan, General Manager på Kimpton Surfcomber Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2016
Google-översättning

Hello Magnusa423,
Thank you so much for taking the time to write us about your previous stay at The Surfcomber, in the hear of SOBE! I am so happy to hear that you enjoyed your time with us, even with a few bumps in the road. Please know that we will do everything we can to address the opportunities that you encountered, in the hopes of bettering our future guest experience. Thank you again for your feedback, and I truly hope that we have the opportunities to host you again in the future.

Sincerely,
Sean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2015 från mobil enhet

Om de inte varit för den extremt dåliga servicen hade vi trivts väldigt bra på detta hotell. Trots flertal påminnelser blev vårt rum aldrig städat innan det blev kväll. Exempelvis var vi tvungna att själva leta reda på städvagnen för att fylla på toapapper. De fyllde aldrig på med balsam, pads och tops. Personalen i receptionen kunde aldrig städat förrän sent på kvällen. Vi fick själva leta reda på,städvagnen för att fylla på toalettpapper. Vi fick aldrig påfyllt med balsam, tops eller pads. Vi upplevde att personalen i receptionen var mycket begränsade att fatta beslut. Oftast tillkallades en osympatisk manager, som inte verkade bidra till arbetsglädje bland personalen. I poolbaren serverades vin i en liten plastmugg till en prislapp av 150:- Vinglas i plast hade inte varit för mycket begärt!
Som sagt, en serviceutbildning och mer ödmjukt ledarskap är ett tips för detta hotell!

Bodde här: december 2015, reste i arbetet
1  Tack Vagabond7007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Donte J, General Manager på Kimpton Surfcomber Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 december 2015
Google-översättning

Hello Vagabond7007,
Thank you so much for taking the time to write us about your previous visit. I cannot apologize enough for the unfortunate opportunites that you had to endure during your time with us. I hope that we have the opportunity to speak in the future regarding these unfortunate events.

Sincerely,
Donte

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2015

Bodde här tre nätter i november, perfekt läge på Miami South Beach. Bra rum, härligt poolområde och möjlighet till att få egna solstolar på stranden. Personalen var mycket trevlig och hjälpsamma. Nära till Ocean Drive.

  • Bodde här: november 2015, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack K L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Donte J, General Manager på Kimpton Surfcomber Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2015
Google-översättning

K L,

Thank you so much for taking the time to share your great experience. I am thrilled to see that you had such an enjoyable stay for the 3 nights you spent with us this month and that the staff were so helpful and nice during your stay. We hope to see you again soon!

Thank you again!

-Donte

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2015 från mobil enhet

Ett hotell som är slitet och har sett sina bästa dagar. Små rum som var slitna och dåligt städade. Mycket litet badrum. Smutsig pool och ont om platser vid poolen. Lyhört på kvällarna. Ok frukost. Bra läge vid strand och strandpromenad.

Bodde här: juli 2015, reste med familjen
Tack Marita J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Donte J, General Manager på Kimpton Surfcomber Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2015
Google-översättning

Marita J,

Thank you for taking the time to share your feedback. I am sorry to hear that you did not have a great experience with us, I hope that the next time you are in Miami you will find the perfect fit for yourself.

Thank you again,

-Donte

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen