Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pelican Hotel
Hotell i närheten
Eden Roc Miami Beach Resort(Miami Beach)
283 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
The Betsy - South Beach(Miami Beach)
518 US$
466 US$
Official Site
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Loews Miami Beach Hotel(Miami Beach)
616 US$
421 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Fontainebleau Miami Beach(Miami Beach)
341 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
The Setai(Miami Beach)
728 US$
591 US$
The Setai
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Grand Beach Hotel(Miami Beach)(Mycket prisvärt!)
250 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Riviera Hotel & Suites South Beach(Miami Beach)(Mycket prisvärt!)
294 US$
248 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
The Palms Hotel & Spa(Miami Beach)
234 US$
227 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Delano South Beach Hotel(Miami Beach)
528 US$
332 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
The Marlin Hotel(Miami Beach)(Mycket prisvärt!)
181 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Omdömen (1 278)
Filtrera omdömen
1 278 resultat
Medlemsbetyg
732
368
105
35
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
732
368
105
35
38
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 278 omdömen
Omdömet skrevs 13 februari 2016

Vi bodde här mitt på Ocean drive under nyårsafton inför vår kryssning till Karibien
Det kostade nästan 3500 kronor per natt inkl. frukost. exkl. parkering (ca 500 kronor till)
Det finns en restaurang som hör till hotelet och man måste komma igenom den för att kunna "checka in" svårt och stökigt att ta sig igenom. Man måste väja för servitörer och andra människor och man känner sig liksom i vägen för dem....konstig känsla.
rummen är lite häftiga i olika teman.
Sängen är OK, kuddarna var uttjänta och borde ha bytts för länge sedan. toaletten kändes inte rent och ganska sliten.
Dåliga och gamla handdukar men det värsta var nog det fruktansvärda oväsen som kom från luftkonditionerings aggregat som väsnades hela natten och det går ju inte att vara utan .....
Aggregatet borde har bytts för 15-20 år sedan ......uselt.
Strandstolar "ingick" i priset men var en missvisande information. Det som ingår är just stolar men inga handdukar ingen parasoll, inget vatten ...uselt .....
Frukosten består av rostat bröd och kaffe ...inget mer ......uselt ....

Jag menar det är ju uselt när man betalar 3500 per natt.....

enda positiva är ju läget och är du villig att bo "lite off" the action så finns det mycket bättre alternativ såsom Savoy längre ned på Ocean Drive. (du har både pool och havet inom 3 min promenad )

Tips för att välja rum: Vill du bo vid stranden och på en riktig fint hotel utan att det kostar skjortan välj t.ex Savoy hotel bättre på alla sätt och vis
  • Bodde här: december 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Cmskalman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PelicanHotelSobe, General Manager på Pelican Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2016
Google-översättning

Dear Guest:

One of the details of the Art Deco hotels are that you have to walk through the restaurants to get to the hotel lobby. It's the way the hotels were designed in the 30's. As you mentioned you visited our hotel during the New Year's where we host one of the most popular events in the city. We are not definitely not the hotel of choice if you are looking for a quiet experience as we are located in the heart of the pulsating night life.

I'm surprise at your review concerning our air conditioners since they are: Frieddrich Q class, an energy saver program with a premium carbon filter. In short, it's top of the line and brand new as we just placed this in the rooms in 2015.

With reference to the beach amenities, we regret to inform you that possibly you are confusing us with another hotel.

All of our guests receive plush white beach towels and beach lounge chairs. When you checked in we provided you with wrist-lets to help identify you to our beach attendants and staff as well as a welcome letter with details. We use top of the line linen, terry and had just replace the pillows. If you would like to send me an email, I will be happy to provide you with our December invoice.

Lupe

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2014

Centralt hotell mitt på ocean drive vilket innebär närhet till strand, fest och shopping! Cool inredning där alla rum har olika teman, T.ex bodde vi i Tarzan och Jane rummet!

Ocean drive är ett dyrt ställe att bo på, det som är bra med hotellet är att frukosten ingår i rumspriset, dock inte drycken som är dyr att köpa till ( eller iallafall dyrare)! Varje dag har hotellet happy hour för sina gäster och då får man två gratisdrinkar! Kanon! Vill man ha lugn och ro är väl inte ocean drive idealiskt att bo på med tanke att det är hög musik på tidigt på eftermiddagen och långt in på natten! Jag tyckte ändå att rummet på Pelican inte släppte in mkt av ljuden utifrån och man fick sova gott! Dock låter AC:en en del!

  • Bodde här: september 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Therese30
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2014

Pelican Hotel ligger mitt i smeten, toppenläge i South Beach / Miami Beach. Jättetrevlig personal, rent och snyggt. Jättebra städning och roligt att alla rum är personligt inredda och olika. Solstolar och handdukar på stranden ingår, samt två drinkar per person mellan 4 och 6 varje dag. Dessutom ingår frukost och hotellet serverar toppengod mat! Vi var helnöjda med Pelican Hotel och kan verkligen rekommendera det. Vi kommer säkert att återkomma, Jonny och Lena från Stockholm.

  • Bodde här: juli 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Bobban57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PelicanHotelSobe, General Manager på Pelican Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2014
Google-översättning

Dear Valued Guest,


Thank you for sharing your feedback with us on Trip Advisor. We are delighted you had a great stay at our hotel , I am glad to know you enjoyed our Hotel Amenities. We are looking forward to see you next time on your next visit to South Beach.


With Warm Regards.


Lupe Castillo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2013

Detta hotell har allt man kan önska sig. Fantastiskt charmiga rum och väldigt trevlig personal. De fria drinkarna mellan 4 och 6 var ett trevligt inslag. Frukosten var även den bra, fast vi tycker även att någon dryck borde ingå. Närheten till stranden med gratis solsängar gör detta hotell till ett toppenställe för sol och bad. Vi åt på hotellets restaurang ett flertal gånger och tycker att maten höll en hög nivå. Rekomenderar verkligen Pelican Hotell. Vi kommer återvända!

Bodde här: juli 2013, reste med familjen
Tack Niklas G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2012

Mycket centralt, häftig hotel som jag 100% återkommer, bra personal, mycket hjälpsam. Åker ni till miami? då måste ni boka hit, 0 meter till strand

  • Bodde här: maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Memo_Demo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen