Jag min man och våra två barn bodde i denna underbara lägenhet, den är inte så stor men där finns allt man behöver. Läget är perfekt nära till pool och havet, med vackra snäckor klarblått vatten och sköldpaddsnästen. Under den veckan som vi hyrde denna lägenhet så fick vi äran att uppleva två sköldpaddskläckningar. När vi kom till lägenheten välkomnade familjen oss med kaffe, te, en flaska vin och ett trevligt välkomst brev. Vi kommer sannerligen hyra denna underbara lägenhet igen ett trevligt område med trevliga grannar. Något som jag verkligen rekommenderar. / Åsa.
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Sängar och madrasser |
Kök och redskap | Rent badrum |
Andra lokaler och bekvämligheter |
Äldre resenärer | Familjer med småbarn |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Kompisresa | Äldre resenärer |
Familjer med småbarn |