Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 23:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Sunset Pier på
från 39,95 US$
Mer information
från 60,20 US$
Mer information
från 103,20 US$
Mer information
från 200,00 US$
Mer information
Omdömen (3 270)
Filtrera omdömen
3 270 resultat
Medlemsbetyg
2 036
918
253
37
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 036
918
253
37
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 3 270 omdömen
Omdömet skrevs 8 april 2017

Mysigt att sitta på piren och se solen dyka i havet bland småöarna. Någon segelbåt som glider över vattnet.
En del som fiskar (framgångsrikt) vid kajen, en fick en haj på kastspö.

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack Kent P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2017

En fantastisk vy över solnedgången från denna plats, man kan stå vid kajkanten eller gå in på puben och njuta av någon dryck.

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack mamotorsport
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2017

En riktig turistfälla, men ack så vacker solnedgång och en gång räcker :) . Trängseln är stor, så kom tidigt om du vill ha en sittplats vid räcket och en öl eller ett glas vin till solnedgången.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack PerJuhlin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2016

Vi spenderade en stund mitt på dagen vid piren och njöt av utsikten ut mot Sunset Key och Wisteria Island. Klarblått vatten och en skinande sol utgjorde bra komplement till våra drinkar och naturligtvis en bit Key Lime Pie

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Rikard W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2016

Ta plats vid ett av borden och beställ en god dring och njut av solnedgången.
Detta är ett måste när man är i key West.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Hultgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen