Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra hotell nära till stranden”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Sheraton Suites Key West
Rankad som nummer 35 av 51 hotell i Key West
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs juli 12 2016

Rent och fräscht hotell med bra poolområde. Mycket fin och välskött trädgård. Korsar man gatan framför hotellet hamnar man på Smathers Beach en av Key Wests bättre stränder. En gratis shuttle buss tar dig från hotellet in till Key Wests centrum. Vi saknade dock balkong finns endast på ett fåtal hotellrum ut mot havet samt några mot poolområdet. Mycket bra frukostbuffé som kostade 20 dollar. Inget billigt hotell men mycket trevligt om man vill bo nära stranden och en bit från centrum.

Tips för att välja rum: De flest rum saknar balkong. Vill ni ha en balkong välj rum med havsutsikt.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack MGBER
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emily S, Catering and Marketing Coordinator på Sheraton Suites Key West, svarade på det här omdömetSvarade juli 23 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write this review. We are glad to hear you enjoyed the resort pool, garden and location. Thank you for staying at the Sheraton Suites Key West and sharing your experience. We hope to welcome you back on a future visit to Key West.

Warm regards,

Emily Sipe
Catering and Marketing Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 357)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 2 357 omdömen

Omdömet skrevs april 1 2016

Perfekt hotell om man vill ha strand i Key West. Trevligt hotell med fina och rymliga rum. Boka gärna balkong med poolview. Hamnade först vid en lufttrumma men fick byta efter klagomål. Rum med kylskåp och micro. Fin pool. Trevlig personal. Hotellet har en shuttle buss in till stan(Mallory Square).

Tips för att välja rum: Boka rum med balkong mot pool eller strand
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Anna-Lena H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emily S, Catering and Marketing Coordinator på Sheraton Suites Key West, svarade på det här omdömetSvarade april 11 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write this positive review. We are glad to hear you found your room and the pool to be nice and found the staff to be friendly. It is also nice to hear management was able move your room to a pool view. Thank you again for your review and we look forward to welcoming you back in the future.

Warm regards,

Emily Sipe
Catering and Marketing Coordinator

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 1 2016 från mobil enhet

Ett trevligt Hotel med bra proportioner. Rummen är sviter med två rum och stort bad. Bra sängar. Ligger utanför gamla Key West men det fungerar bra med hotellets Shuttle tur och retur till centrum. Pool området är ok med en trevlig pool. Alla i personalen är tillmötesgående, men service nivån är ojämn där det tar lite långtid ibland och man inte är riktigt på tårna. Servicen drar ner helhetsbetyget.

Bodde här: December 2015, reste med familjen
Tack Peter W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinKW, Manager på Sheraton Suites Key West, svarade på det här omdömetSvarade januari 6 2016
Google-översättning

Dear Guest:

Thank you for taking the time to write this review. We are glad to hear you enjoyed your suite and time in Key West. All reviews are passed along to the staff for training and improvement purposes. We look forward to welcoming you back again in the future.

Warm regards,

Lourdes Torbisco
Marketing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 6 2015 från mobil enhet

Ett bra ställe om man vill ha beach. Detta är ganska svårt annars då de hotell inne i stan med sjönära är utan beach. Hotellet var bra och servicen bra. En shuttel buss tar dig ned till stan på 10 minuter. Hotellet var hjälpsamt med att boka golftid på Key West golfban.

Bodde här: November 2015, reste med vänner
Tack asg29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinKW, Manager på Sheraton Suites Key West, svarade på det här omdömetSvarade december 9 2015
Google-översättning

Dear Guest:

Thank you for taking the time to provide your feedback. We are glad to hear you enjoyed your stay and look forward to welcoming you back to our hotel in the future!

Warm regards,

Lourdes Torbisco
Marketing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 20 2015

Hotellet har rymliga rum, personalen mycket vänlig, poolområde med bar mm, egen gratis shuttlebuss som 17 timmar om dygnet på 15 minuter kör dig till och från Key West kompakta centrum. Bra parkeringsplatser, bara att gå över gatan till beachen och bada. Lugnt område nära flygplatsen.

  • Bodde här: Oktober 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack caleca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinKW, Manager på Sheraton Suites Key West, svarade på det här omdömetSvarade december 9 2015
Google-översättning

Dear Guest:

Thank you for taking the time to write this review. We are glad to hear you enjoyed your stay and look forward to welcoming you back again soon!

Warm regards,

Lourdes Torbisco
Marketing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Key Westhotell
2.9 km bort
Key West Marriott Beachside Hotel
1.6 km bort
Parrot Key Hotel and Resort
1.9 km bort
Casa Marina Key West, A Waldorf Astoria Resort
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2.3 km bort
The Inn at Key West
The Inn at Key West
Nr 43 av 51 i Key West
2 376 omdömen
2.5 km bort
Southernmost Beach Resort
3.5 km bort
Hyatt Centric Key West Resort and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sheraton Suites Key West? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sheraton Suites Key West

Adress: 2001 South Roosevelt Boulevard, Key West, FL 33040-5243
Telefonnummer:
Region: USA > Florida > Florida Keys > Key West
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 35 av 51 hotell i Key West
Prisklass: 2 245 kr - 5 487 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Sheraton Suites Key West 3.5*
Antal rum: 184
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Ebookers, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Sheraton Suites Key West. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Sheraton Suites Key West Hotel Key West
Sheraton Hotel Key West
Sheraton Key West
Key West Sheraton

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt