Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 782)
Filtrera omdömen
3 782 resultat
Medlemsbetyg
2 035
1 213
341
126
67
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 035
1 213
341
126
67
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 782 omdömen
Omdömet skrevs 26 november 2017 från mobil enhet

Vi bodde här i november och det var väldigt folktomt. Vi hade poolen för oss själva och den lilla stranden var som en dröm. Poolen var säkert 29 grader varm. Jätteskönt! Utanför parkeringen bodde det vilda leguaner som vi matade med bananer varje dag. Det var väldigt uppskattat hos barnen. Vi trivdes jättebra. Det fanns allt vi behövde.

Bodde här: november 2017, reste med familjen
1  Tack Rosalie K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarade på det här omdömetSvarade 27 november 2017
Google-översättning


Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Thanks again and we hope to see you soon!

Best Wishes,
Lucienne Oracius

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017

Ett typ " Scandichotell" vid havet med uppvärmd pool och en vacker trädgård. Lugnt och tryggt. Lätt att parkera. Solnedgångar över havet, som var helt underbara att betrakta från hotellets lilla strand.

  • Bodde här: november 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hampton
Tack Kristin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2017
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We are pleased to hear you enjoyed your stay and we hope to see you soon!

Best Wishes!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2017 från mobil enhet

Fantastiskt trevlig personal, bra frukost (USA) mysig liten strand men framför allt fräckt djurliv. Massor av sjökor som kom simmande och ett flertal stora ödlor. Ett minus dock, de borde städat av stranden på morgonen. Trist att komma ner och börja med att plocka upp plastglas, papper, etc.

Bodde här: januari 2017, reste med familjen
Tack Palle564
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2017
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We are pleased to hear you enjoyed your stay and we hope to see you soon!

Best Wishes!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2017 från mobil enhet

Rummet var supermysigt. Sköna sängar och ett badrum i toppklass. Personalen var jätte trevliga och det fanns pool och egen strand för hotellet. Enda som inte var 100 % var hastighet på wifi. Kunde varit mycket bättre för att möta standarden på hotellet. Men hit åker vi gärna igen.

Bodde här: april 2017, reste med familjen
1  Tack Joakim R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarade på det här omdömetSvarade 17 april 2017
Google-översättning

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Thanks again and we hope to see you soon!

Warm Regards!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2016 från mobil enhet

Rummen är små och lyhörda, men det är nog så i alla äldre hus i området. Husen är mysiga och trevliga. Frukosten ganska nyttig, helt ok. Testade inte poolen men området är trevligt. Svårt med parkering på gatan, du måste betala extra på hotellets parkering men priset är ok.

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
1  Tack FrkNilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarade på det här omdömetSvarade 13 december 2016
Google-översättning


Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We are pleased to hear you enjoyed your stay with us. Our Housekeeping Staff works very hard to ensure cleanliness standards are achieved and maintained. We are pleased to hear you enjoyed our breakfast! Thanks again for your wonderful review and we hope to see you soon.

Best Wishes
Lucienne Oracius

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen