Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skön atmosfär! ”
Omdöme om Edelweiss Burger

Edelweiss Burger
Rankad som nr 1 av 149 Restauranger i Fort Myers Beach
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 20 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 juli 2018 från mobil enhet

Avslappnat och trevligt. God mat och supertrevlig personal. Rekommenderas! Du komponerar dina egna burgare genom att fylla i ett formulär. Grymt goda och helt färska chips.

Tack LeTomp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
herberts438, Inhaber på Edelweiss Burger, svarade på det här omdömetSvarade 2 juli 2018
Google-översättning

Thanks for the great review best regards EDELWEISS BURGER FORT MYERS Beach
Enjoy your vacation and we are looking forward to see you soon at EDELWEISS BURGER
Happy 4th of July

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (425)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 425 omdömen

Omdömet skrevs 25 december 2017 från mobil enhet

Mycket bra hamburgare och tillbehör. Extremt stora portioner (American style) men kan inte klaga på kvaliteten. Drinkarna smakade klor på grund av isen, men det verkar vara ett allmän problem i Florida.

Tack jullene408
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
herberts438, Inhaber på Edelweiss Burger, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2017
Google-översättning

Thanks for the great review best regards EDELWEISS BURGER FORT MYERS Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2017 från mobil enhet

Grymt goda burgare service i världsklass och riktigt trevlig personal ! Firade sonens 18 årsdag sång och trumpet från kocken. Världsklass !!

Tack Micke1967
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
herberts438, Inhaber på Edelweiss Burger, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2017
Google-översättning

Thanks for the great review!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2017

Bra hamburgare till rimliga priser, mycket trevlig personal som kommer med goda råd om vad man ska välja. Allt till låga priser. Vi kommer tillbaka.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ekis52
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
herberts438, Owner på Edelweiss Burger, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2018
Google-översättning

Thanks for the great review best regards EDELWEISS BURGER FORT MYERS Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2017 från mobil enhet

Helt klart en burgare värd att kalla burgare!
Man måste ta medium rare eller rare så att den blir saftig.

Tack Stefan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Edelweiss Burger tittade också på

Fort Myers Beach, Egentliga Gulf Coast
 
Fort Myers Beach, Egentliga Gulf Coast
 
Fort Myers Beach, Egentliga Gulf Coast
Fort Myers Beach, Egentliga Gulf Coast
 

Besökt Edelweiss Burger? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt