Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (743)
Filtrera omdömen
743 resultat
Medlemsbetyg
361
258
69
31
24
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
361
258
69
31
24
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 743 omdömen
Omdömet skrevs 19 januari 2017 från mobil enhet

Vi har haft fantastiska dagar här! Bra läge jättebra personal och perfekta boendet! Tack Luiza och alla ni andra!!! Rekommenderas verkligen! Vi kommer mer än gärna tillbaka! Kunde ha en liten barbecue med goda vänner var ett stort plus!

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack Camilla H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2015

Ett litet trevligt hotell med gångavstånd till stranden i ett lugnt område. Vi var en familj på 4 och rummet var stort med två sängar. Ett litet badrum och ett nytt fräscht pentry för enklare matlagning. Allt var rent o fräscht. Tyvärr en bullrig AC. Bra ställe för några nätter, men inte mer.

  • Bodde här: juli 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack MarieL6712
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2015

Vi hade ett rum med två stycken sköna queenzise bäddar och det fungerade mycket bra för vår familj på fyra personer då rummet var stort. Det fanns två pooler och gott om solstolar samt poolhanddukar. Gratis wi-fi som fungerade helt ok.

Enda som var av lite sämre kvalitet var den dagliga städningen som kunde genomförts lite mer noggrant men det var fräscht när vi kom.

  • Bodde här: april 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Joakim A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2015 från mobil enhet

Vi bodde här under tre nätter. Mycket fräscht, underbart att slippa heltäckningsmattor. Fina poolområden med solstolar och madrasser att ha i poolen. Några minuters promenad till stranden. Saknade närhet till matbutik, men har i efterhand förstått att vi skulle ha gått norrut där matbutiker och restauranger mm finns.
Återvänder gärna igen.

Bodde här: mars 2014
Tack Maria O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2014

Hade ett rum med två queensize sängar på två personer varför vi hade gott om plats. Sköna sängar och i övrigt trevligt möblerat. Fullt utrustat kök och fina gasolgrillar på området. Nära till stranden och badhanddukar finns efter behov. Lungt område en "liten" bit vid sidan om. Trevlig personal som tog emot vid sen ankomst och informerade om det man behövde veta. Livsmedel och större mall finns inom 5 min bilresa. Bra parkering. Rent och snyggt. Mindre pooler som dock fullt ut fyller sin funktion. En liten negativ synpunkt är bristen på avställningsytor och krokar i badrum. Annorlunda standard på handfatet

Tips för att välja rum: Rum med två queensize sängar ligger i markplanet vilket inte störde oss båda.
  • Bodde här: augusti 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack MatsKarl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen