Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Jungle Queen Riverboats på
från 23,49 US$
Mer information
från 59,95 US$
Mer information
Omdömen (2 600)
Filtrera omdömen
2 600 resultat
Medlemsbetyg
1 221
843
334
84
118
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 221
843
334
84
118
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 600 omdömen
Omdömet skrevs 11 maj 2019 från mobil enhet

Högljudd skrytinfo om celebriteter längs kanalerna. Trevlig och charmig ö med väl förberedd grillfest med massor av gott välgrillat kött! Underhållande och rolig show som avslutning! Missa inte Jungle Queen!

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack Göran A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fabrizio B, Manager på Jungle Queen Riverboats, svarade på det här omdömetSvarade 14 maj 2019
Google-översättning

Thank you for sharing your feedback regarding your recent experience on board Jungle Queen! It's always great to read that our guests have had a great time! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2019 från mobil enhet

Mycket rolig nyårskryssning. God mat, bra underhållning. Väldigt mysig "ö" som var vackert dekorerad. Gillade inte djuren i bur. Dem kan man ta bort. De var ingen som tittade på dem ändå. Vi hade fullt upp med allt annat som erbjöds.

Datum för upplevelsen: december 2018
Tack 552agnetas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleQueenRiverboat, Manager på Jungle Queen Riverboats, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2019
Google-översättning

Happy to hear that we helped to make your New Year's Eve a memorable one. Hope you have many, many more.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2019 från mobil enhet

En trevlig båt trip med otroligt vackra kändis hus. Men ön som vi va på kändes lite som en turist fälla men var helt okej.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Traveller-by-Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JungleQueenRiverboat, Manager på Jungle Queen Riverboats, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2019
Google-översättning

Glad that you enjoyed the boat ride and you felt the island was ok. The one hour stop on the island features 4 acres of beautiful and lush foliage, an exciting alligator show, lots of exotic animals including squirrel monkeys, tamarind monkeys, lemurs, macaque monkeys, owls, exotic birds. You can even hold a baby alligator and an exotic bird and get your picture taken. Next time, try our 6pm All You Can Eat BBQ dinner cruise to our tropical isle. It features yummy barbecue ribs, chicken, peel & eat shrimp and all the side dishes. There's live entertainment during dinner and after dinner an entertaining and laugh out loud 4-Act Variety Show. Hope to see you back soon.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet

Vi tog den 3 timmar långa kanalturen på eftermiddagen. Turen inkluderade en timmes stop på deras egen ö med djur. Bra guide som hade humor och mycket att berätta om längs Fort Lauderdale hus vid kanalerna. Bra stolar och båten gick i lagom takt. Väl på ön så var där djur i burar (vilket man kan diskutera för sig själv) samt en alligator-show. Är du ute efter alligator-shower så finns det många bättre ute i Everglades men denna dög för vår familj väl. Stoppet på ön var knappt en timme och där fanns mat och dryck för snabb servering som funkade bra. Turen tillbaka var något avslagen då det var samma väg fast med mindre guidning. På båten finns även en bar där de säljer dryck och snacks. En bra familjeutflykt

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack friberg99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jungle Q, Manager på Jungle Queen Riverboats, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2018
Google-översättning

On behalf of Jungle Queen we would like to thank you for cruising with us! Our commentator provides the best narration of the mansions, yachts, wildlife and everything in-between. :) It's wonderful to read that you had a great time overall, and cruising with your family! Most guests enjoy our alligator show. And, as you mention, there are other alligator shows in Florida, but no other attractions that offer the variety that includes a beautiful cruise on the Venice of America, the New River, a tropical isle visit with lush foliage and animal habitat, and much more. If you are back in Fort Lauderdale, try our 6pm cruise and visit to our tropical isle for our All You Can Eat BBQ Dinner, Live Entertainment during Dinner, and 4-Act Variety Show after Dinner.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2018 från mobil enhet

Ta det lungt någon timme och se fort lauderdale från vattnet. Fina hus , rolig guide och liten bar ombord.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack mattiase2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jungle Q, Manager på Jungle Queen Riverboats, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2018
Google-översättning

Jungle Queen cruises down the New River and gives our guests a fully narrated tour about the mansions, mega-yachts, wildlife, and everything else that you see while you are cruising. Glad you had a nice time.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen