Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Peaceful family retreat”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 4 badrum, för 10
Cedar Key, Florida

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

makowish
Tequesta, Florida
Nivå 4 Skribent
37 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
paulad599
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 11 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JereS_11
Habersham, Georgia
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 1 2018
Thank you once again for your stay, it was greatly appreciated. We did have the cleaners to make sure to leave brooms, mops, and other items where guest could find them in the future. Once again thank you for your stay.
Rick
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Dan S
Ormond Beach, Florida
Nivå 4 Skribent
27 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 februari 2016 för en vistelse i januari 2016
Google-översättning
4
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 7 2016
Want to thank you for your visit. The Reason for the cleaning fee is this a very large place, and we ask the guest to do the towels only because with next new guest that could arrive 6 hours latter that it helps to have some many loads of laundry done in order to be ready
it is one load and it helps out, we ask guest to do, about half do. We thank this family group for doing it. You can ask for an extended check out time provided that there are not another group arriving that day.
Rick
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt