Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En dag på strandbar”

Boat House Tiki Bar & Grill
Rankad som nr 46 av 468 Restauranger i Cape Coral
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 17 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Omdömet skrevs 1 januari 2017 från mobil enhet

Om man inte orkar åka ut till Fort Myers Beach så är Boat House ett alternativ. Man serverar frukost lunch och middag och baren har en egen liten strand där man kan slå sig ner och få en drink eller en öl på stranden. Maten är okej men är som den mesta maten här i USA inte så välkryddad eller smakrik.

Tack Leif N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mickey F, Manager på Boat House Tiki Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2017
Google-översättning

Leif, thank you for visiting us while you're in the U.S. -- we're so happy to give some visitors the food that they're looking forward to. If you ever want a dish spicier, our team will be happy to find something on the menu that might suit your preferences, and we'll be sure to make that happen on your next visit. We're looking forward to sharing our views and atmosphere with you again, and until then, safe travels.

Sincerely,
The Boat House Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (423)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 423 omdömen

Omdömet skrevs 5 juli 2016

Härligt ställe att sitta och äta på med utsikt över havet och båttrafiken på närliggande kanal. Levande musik.Tyvärr lever inte maten upp till någon upplevelse.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack John-Strom54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2016

Hittade den här restaurangen sista kvällen i Cape Coral underbart läge! Härlig stämning. Maten var medelmåttlig men inte dålig. Stranden utanför var härlig i kvällssolen och piren väldigt trevlig att ta en promenad på!

Tack Meg_Meg74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mickey F, Manager på Boat House Tiki Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 14 mars 2016
Google-översättning

Thanks for the review! Seems like things went well, so we're glad to see this. Hope the rest of your trip went well.

All the best,
The Boat House Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2015 från mobil enhet

Söndagmiddag i härlig miljö, så gott som fullt, live musik öka karibien känslan, prisvärd mat, dagens fångst var en höjdare. Enkelt och gott. Om parkering full finns gott om platser vid tennisbanan

Tack tomost08
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mickey F, Manager på Boat House Tiki Bar & Grill, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2015
Google-översättning

Tack! It's great to see you enjoyed everything out here! Hope the rest of your trip from Sweden went well.

All the best,
The Boat House Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2015

Vi åt frukost och lunch här vid flera tillfällen under vår vistelse.
Läget är fantastisk lägst ut på udden vid havet och stället har en liten privat strand där man erbjuds servering efter 11.00
Frukosten var överlag bra, men servicen är ojämn.
till lunch beställde jag vid två tillfällen hamburgare. Trots att jag beställde medium rare var burgarna tyvärr mer än well done båda gångerna. Tyvärr servers all dryck i plastmuggar vilket känns lite billigt. Gå hit för det fantastiska läget men förvänta dig inte stordåd i köket.

Tack BiffNilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Boat House Tiki Bar & Grill tittade också på

Cape Coral, Egentliga Gulf Coast
 
Cape Coral, Egentliga Gulf Coast
Cape Coral, Egentliga Gulf Coast
 

Besökt Boat House Tiki Bar & Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt