Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Good house great location”
annan resenär har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Bel Air

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 4 badrum, för 6
Cape Coral, Florida

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
bosse h
Varnamo, Sverige
2 omdömen
“Trevlig villa med bra läge”
Omdömet skrevs 7 oktober 2014 för en vistelse i september 2014

Trevlig villa med bra läge,när vi kom fick vi diska om allt poslin, diskmaskinen fungerade dåligt man fick kolla allt man diskade,ismaskinen fungrade inte,påtalade felet till värden men fick ingen hjälp,en cykel var sönder påtalade felet på söndagen blev låvade att han
skulle laga den på måndagen,sedan på onsdagen men vi såg aldrig honom mer,elmätaren skull läsas av tillsammas det gjordes ej varken när vi kom eller åkte.
Bo hammarström Sweden

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: bra läge
Gillade minst: värd dålig
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mrs Alice ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 18 april 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 25 2018
Thank you Alice for leaving a review, we appreciate it very much.
We are very happy to hear that you enjoyed your stay in Villa Bel Air and truly hope to see you back with us in the future.

Kind regards,
Marie
Vacanza Rentals, LLC
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Plattipus ...
Nivå 4 Skribent
22 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 september 2014 för en vistelse i juli 2014
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: cleanliness, position of house
Gillade minst: The 3 hour drive from Florida airport.
Resegrupp: Young Children
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camberley
Omdömet skrevs 14 november 2013 för en vistelse i oktober 2013
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Germany
Omdömet skrevs 29 augusti 2013 för en vistelse i augusti 2013
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt