Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good diving and total relaxation”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Villa Alba Dive Resort
Rankat som nummer 1 av 2 B&B/värdshus i Kubu
Omdömet skrevs juli 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack dwchina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (92)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6569 av 92 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs mars 3 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs juli 29 2016
Google-översättning

Tips för att välja rum: De goedkoopste kamers zijn (te) klein en gehorig doordat ze tegen de keuken van het restaurant aan l ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2016, reste ensam
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack 010maurice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 28 2016
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs februari 20 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Oktober 2015, reste med vänner
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Kubu
1,6 km bort
Matahari Tulamben Resort, Dive & SPA
1,8 km bort
Siddhartha Ocean Front Resort & Spa
1,1 km bort
Liberty Dive Resort
Liberty Dive Resort
Nr 5 av 12 i Tulamben
400 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,2 km bort
Relax Bali Residence Villas
1,9 km bort
Dive Inn Bali
Dive Inn Bali
Nr 2 av 2 i Kubu
10 omdömen
0 km bort
Umah Tinjung Resort
Umah Tinjung Resort
Nr 2 av 2 i Kubu
2 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Villa Alba Dive Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Villa Alba Dive Resort

Adress: Jalan: Amlapura-Singaraja | Rubaya, Tulamben, Kubu, Indonesien
Region: Indonesien > Bali > Kubu
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Busstransfertjänst Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 2 B&B/värdshus i Kubu
Prisklass: 281 kr - 4 613 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Villa Alba Dive Resort 3*
Antal rum: 13

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt