Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect Getaway!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Arrabelle at Vail Square, A RockResort
Rankad som nummer 8 av 30 hotell i Vail
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack suebeehoney77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (598)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

466470 av 598 omdömen

Omdömet skrevs februari 19 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Make sure you ask for a single bed in the extra room if you're a couple...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack munchandmove
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack lntyrrell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BryanAustin, General Manager på Arrabelle at Vail Square, A RockResort, svarade på det här omdömetSvarade februari 21 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Will H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BryanAustin, General Manager på Arrabelle at Vail Square, A RockResort, svarade på det här omdömetSvarade februari 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack skier3321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BryanAustin, General Manager på Arrabelle at Vail Square, A RockResort, svarade på det här omdömetSvarade februari 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Vailhotell
0,9 km bort
Four Seasons Resort and Residences Vail
1 km bort
The Sebastian - Vail
1,3 km bort
The Lodge at Vail, A RockResort
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,6 km bort
Tivoli Lodge
Tivoli Lodge
Nr 3 av 30 i Vail
1 328 omdömen
1,5 km bort
Vail Mountain Lodge
Vail Mountain Lodge
Nr 6 av 30 i Vail
330 omdömen
0,1 km bort
Lion Square Lodge
Lion Square Lodge
Nr 17 av 30 i Vail
242 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Arrabelle at Vail Square, A RockResort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Arrabelle at Vail Square, A RockResort

Adress: 675 Lionshead Place, Vail, CO 81657-5214
Telefonnummer:
Region: USA > Colorado > Vail
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Ski-In/Ski-Out Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 3 av Ski-in/Ski-out-hotell i Vail
Nr 4 av Lyxhotell i Vail
Nr 4 av Affärshotell i Vail
Nr 5 av Spahotell i Vail
Nr 5 av Romantiska hotell i Vail
Nr 6 av Familjehotell i Vail
Prisklass: 3 043 kr - 31 746 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Arrabelle at Vail Square, A RockResort 4*
Antal rum: 81
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Arrabelle at Vail Square, A RockResort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Arrabelle At Vail Square, a Rock Hotel Vail
Arrabelle Vail Square
Arrabelle Hotel Vail

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt