Närma till allt, hav, pool bra matbutik och restauranger. Mycket enkelt att ta sig in till Pattaya med bathbussarna till alla de nöjen som finns där. Inga problem med nattsömnen då det är helt tyst här. Ska vi klaga på något är det bristen på att kunna laga mat då utrustningen är väldigt dålig och att det var mycket dålig lukt när vi kom.
Rummet är ett normalt hotellrum på ca 36 kvm, där man ställt in ett mindre kökskåp och köksfläkt. Teoretisk kan man steka några ägg men det inget man gör eftersom det saknas diskbänk, diska får man göra i badrummet. Sängen är stenhård och lakan är slitna (knottriga) och har gula fläckar. Det enda positiva är läget och delvis havsutsikt från balkongen. Spara kvittot på deposition för när jag checkade ut så sa receptionisten att jag betalt 2000 i deposition men det var 4000.
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |