Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Best Beach Bungalow”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
15 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 1 badrum, för 5
Vilano Beach, Saint Augustine, Florida

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 15 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Jbrock74
Vero Beach, Florida
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2019
We are pleased to hear you enjoyed your stay at the "C" - looking forward to your next visit - thank you for confirming your next stay so soon.

Live life at the C!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TommyC427 ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 10 2019
Thank you for your feedback and it truly brings us great joy to know that the "C" is now a special part of your memories! We look forward to your next stay.
Always make time for the "C"
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Roving027 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2019
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 1 2019
Thank you for your review and more importantly we are delighted to hear your stay at the "C" was 5 Star. Looking forward to your next visit...C
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
DRfire247
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 1 2019
Thank you for your review - it was our pleasure to host you and so glad you enjoyed your stay! Hope to see you again soon at the C!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sayeh N
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 22 juli 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 25 2019
Thank you for your feedback and review we are honored that you stayed at Cindy's by the C and enjoyed your time! Looking forward to seeing you again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt