Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Five Stars!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Santa Monica, Kalifornien

Omdömen från våra medlemmar

Medel - baserat på 2 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 5 september 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 28 2020
Valerie! Was an extremely difficult guest to host. The listing was cleaned but she was adamant about recleaning the entire listing. We had one of our assistants that help her throughout the there entire booking. He when above and beyond to try to make her happy. She was tuff cookie as much as we when above and beyond for her, we are very sad that she would leave a review like this as its not accurate. We did not enjoy hosting her and do not recommend her to any guest. We did purchase new cleaning products for her because she was asking for organic cleaning products and requested several items which we were happy to purchase for her. We purchase 2 vacuums and she didn't like any of them. Overall I don't recommend any host to host her. We recommend you stay in hotels next time you travel with all the requests you had. Her family was very lovely and her husband basically gave our assistant the look hey man sorry my wife is very OCD and picky. No one else but her had issues. We gladly gave her a credit to try to make her feel better. From the start of the reservation, we offered her a chance to cancel and get a full refund but she refused our offer and decided to stay in our listing. We don't force anyone that's not happy to book any of our listings. We like to make our guests happy and love going above n beyond to make sure they enjoy their stay.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
joshuabM1 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 april 2020 för en vistelse i april 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 29 2020
I really enjoyed hosting you! I would love to have you back in the near future.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt