Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic Experience”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 2 badrum, för 19
Santa Monica, Kalifornien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

leeaW961K ...
Cerritos, Ca.
1 omdöme
Omdömet skrevs 24 november 2019 för en vistelse i november 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2019
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 27 2019
Thanks Lee for appreciating all the little nooks,hanging out in the kitchen or the quiet rooms to read. I am also happy to hear that you ate outside at the picnic table and then went to the upstairs deck to relax and play games in front of the fire pit. Please return back soon.
Fred and Bruno
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Odyssey59 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 24 november 2019 för en vistelse i november 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 27 2019
Thanks Joe,
I was pleased to hear that you loved the ocean, Whole Foods and that It was close to everything in Venice and Santa Monica, and there are a lot of great restaurants and things to do there. Thank you for your kindness. Sincerely, Fred
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt