Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“birthday getaway”

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Oak Glen
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Serendipity Ranch Bed and Breakfast
Rankat som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Oak Glen
Omdömet skrevs december 2 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Didn't want to leave. Nina and Bob treated us like family, and Bob was so right when he said 1 n ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Taurynne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (97)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

8387 av 97 omdömen

Omdömet skrevs oktober 15 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Whatever room you choose, you won't be disappointed. Stay more than 1 night if you could.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sesame_huhu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Drjohnlondon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 31 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We stayed in the Rose room, but honestly, they're all great.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack George K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kathy P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Oak Glen
11.9 km bort
Holiday Inn Express Hotel & Suites Beaumont-Oak Valley
22.6 km bort
Ayres Hotel Redlands
Ayres Hotel Redlands
Nr 1 av 9 i Redlands
948 omdömen
13.0 km bort
Hampton Inn & Suites Banning-Beaumont
Visa priser
Visa priser
Visa priser
22.2 km bort
Big Bear Frontier
Big Bear Frontier
Nr 2 av 7 i Big Bear Lake
423 omdömen
23.0 km bort
Dynasty Suites Redlands
Dynasty Suites Redlands
Nr 5 av 9 i Redlands
158 omdömen
39.3 km bort
The Mission Inn Hotel and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Serendipity Ranch Bed and Breakfast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Serendipity Ranch Bed and Breakfast

Adress: 11520 Green Ln, Oak Glen, CA 92399-9567
Region: USA > Kalifornien > Oak Glen
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat)
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Oak Glen
Prisklass: 1 140 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 2
Kallas också för:
Serendipity Ranch b&b
Serendipity Ranch Hotel Oak Glen

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt