Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Outstanding! The best !”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort
Rankad som nummer 3 av 4 hotell i La Quinta
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 4 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: Choose a room on the south side, they are quiet and the view is beautiful.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Debra C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katherine S, Director of Operations, Rooms på La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 7 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 747)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 1371 141 av 1 748 omdömen

Omdömet skrevs december 4 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: December 2017, reste i arbetet
Tack lima1909
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katherine S, Driector of Operations, Rooms på La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 7 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 3 2017
Google-översättning

  • Bodde här: December 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Waldorf Astoria
Tack michelleV794TO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katherine S, Director of Operations, Rooms på La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 2 2017
Google-översättning

  • Bodde här: November 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack mrees1428
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katherine S, Director of Operations, Rooms på La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 2 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: December 2017, reste i arbetet
Tack Ultratrav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Katherine S, Director of Operations, Rooms på La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort, svarade på det här omdömetSvarade december 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av La Quinta
10,3 km bort
The Westin Desert Willow Villas
1,2 km bort
Embassy Suites by Hilton La Quinta Hotel & Spa
3,9 km bort
Homewood Suites by Hilton La Quinta
Visa priser
Visa priser
Visa priser
4,5 km bort
Hyatt Regency Indian Wells Resort & Spa
8,9 km bort
JW Marriott Desert Springs Resort & Spa
10,8 km bort
Omni Rancho Las Palmas Resort & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort

Adress: 49499 Eisenhower Dr., La Quinta, Greater Palm Springs, CA 92253-2722
Telefonnummer:
Region: USA > Kalifornien > California Desert > Greater Palm Springs > La Quinta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 4 hotell i La Quinta
Prisklass: 1 718 kr - 8 584 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort 4*
Antal rum: 796
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
La Quinta Resort And Club
La Quinta Resort & Club Hotel La Quinta

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt