Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stay away!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
La Jolla Cove Hotel & Suites
Rankad som nummer 18 av 24 hotell i La Jolla
Omdömet skrevs februari 18 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack Doron S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bianca H, Assistant Guest Services Manager på La Jolla Cove Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade februari 23 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 013)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

824828 av 1 013 omdömen

Omdömet skrevs februari 16 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Pay the extra for an ocean view balcony.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Elizabeth B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bianca H, Assistant Guest Services Manager på La Jolla Cove Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade februari 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 11 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack Dancernyc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bianca H, Assistant Guest Services Manager på La Jolla Cove Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade februari 18 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 1 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack ScodemacVacaville
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ljcskmv, Guest Relations Manager på La Jolla Cove Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade februari 3 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 17 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for Ocean view.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack JMT131
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bianca H, Assistant Guest Services Manager på La Jolla Cove Hotel & Suites, svarade på det här omdömetSvarade januari 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av La Jolla
La Valencia Hotel
Nr 5 av 24 i La Jolla
1 191 omdömen
Pantai Inn
Nr 1 av 24 i La Jolla
1 005 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
La Jolla Shores Hotel
Nr 11 av 24 i La Jolla
1 033 omdömen
Pacific Beach
Pacific Terrace Hotel
Pacific Terrace Hotel
Nr 6 av 278 i San Diego
2 042 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt La Jolla Cove Hotel & Suites? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om La Jolla Cove Hotel & Suites

Adress: 1155 Coast Blvd, La Jolla, San Diego, CA 92037-3627
Telefonnummer:
Region: USA > Kalifornien > San Diego > La Jolla
Bekvämligheter:
Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 6 av Strandhotell i La Jolla
Prisklass: 1 056 kr - 2 639 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — La Jolla Cove Hotel & Suites 2.5*
Antal rum: 117
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ebookers, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med La Jolla Cove Hotel & Suites. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
La Jolla Cove Hotel La Jolla
La Jolla Cove Suites
Cove La Jolla

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt