Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (854)
Filtrera omdömen
854 resultat
Medlemsbetyg
605
167
66
9
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
605
167
66
9
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 854 omdömen
Omdömet skrevs 10 april 2017 från mobil enhet

Fräscht men dyrt hotell. Servicen är medelmåttig för sin prisklass. Känns tvungen men ändå artig. Stället känns styrt av jakten på pengar och saknar det lilla lilla extra. Superfina rum, bra mat, bra pool, bra läge precis vid havet.
Tyst och lugnt område, även på kvällarna. 2-3 $ med tucktuck till Otres 1 eller Otres village.
Bra hotell med barn.
Ägarinnan eller managern verkade väldigt besvärad vilket gör att vi kände oss lite i vägen.

Dom vill ha 5 $ för att ta bära en drink till rummet men ingenting om man vill ta den vid poolen precis bredvid rummet? Vi bar våra drinkar själva.Frukosten är fräsch men enkel och lite tråkig för prisklassen.
Integriteten är hög vilket är skönt om du vill vara lite anonym. Vi bodde även på grannresorten, Ren Resort, med nästan samma standard för halva priset vilket gav mer för pengarna.

Bodde här: april 2017, reste med familjen
Tack 164patrike
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexandre T, Owner på Tamu Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 april 2017
Google-översättning

Dear Patrick E

First of all, I would like to apologize to not be able to reply you in Swedish, I will do it in English.
Thank you for taking your time for reviewing us after your stay.

I am glad that you appreciated the food served in our restaurant on the beach and around the swimming pool.
I am really sorry that you think we have a bad value. We apply the same range of prices compared to the hotels next doors along Otres 2 beach with the same amenities and facilities like room with breakfast included, Air Conditioning, hot shower, TV / cable TV and a DVD player, conciergerie, a restaurant on the beach…

Let me precise and remind you that just after the hotel next door you stayed, there is a futur hotel under-construction a bit noisy that affects the tranquility of their area, that’s why they apply discounted rates at the moment.
I am happy that you liked our small hotel to be anonymous and able to unwind during your stay.

Warm Regards,
Alex.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017

Ett otroligt välskött hotell som ligger i slutet på Otres 2. Vilket innebär att du inte behöver bo inne i själva Sihanoukville, som inte är speciellt trevligt ställe. Underbar strand och själva hotellet är fantastiskt. Vackra och stilrena rum och en mysig och läcker strandrestaurang med jättegod mat.
Men det som verkligen gör hela stället är den otroligt serviceinriktade och vänliga personalen. Alla var de inställda på att göra sitt yttersta för att vår vistelse på Tamu skulle bli den allra bästa. Stort tack till allihop.

  • Bodde här: februari 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Majalisan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexandre T, Owner på Tamu Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2017
Google-översättning

Dear Majalisan,

First of all, let me apologize to not be able to reply you in Swedish, I will do it in English
I am really touched by your lovely words and your review. I am proud to share your beautiful comment to our staff. It’s always a reward for them to keep giving their best all year long to satisfy our guests.

I am glad that you loved the design of our hotel and the location of the beach.
Furthermore, I am happy that you enjoyed your stay with us, and you appreciated the food served at our restaurant on the beach.

Wish you the best
Regards
Alex.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2016

Jag vill ge högsta betyg åt detta hotell och även till dess restaurang. Personalen vid restaurangen och stranden var toppen! Lugn och ro och avslappnad stämning. Inget annat hotell/restaurang jag besökte i Sihanoukville kunde överträffa detta.

  • Bodde här: januari 2016, reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Matilda L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexandre T, Owner på Tamu Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2016
Google-översättning

Dear Matilda L,
First of all, I would like to apologize that I am not able to reply to your nice comment in Swedish, so I will do in English.
We are so delighted to read that you enjoyed your stay in TAMU
We are so grateful that you appreciated our hotel and restaurant staff. I will share your nice words to our team.
We would be very glad to welcome you again in TAMU.
Warmest regards
Alex.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2016

Välskött hotell som ligger i slutet på Otres 2 som är en lugn och trygg strand. Väldigt fin och pedantskött strand med solstolar. Servicen är otroligt bra med mycket trevlig och personlig personal. Vi bodde i "Sviten" som låg på första våningen mitt fram med en underbar utsikt. Det vackraste hotell vi bott på, rekommenderas starkt.

  • Bodde här: januari 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack ulrica2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexandre T, Owner på Tamu Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2016
Google-översättning

Dear Ulrica2016 ,

Thank you so much for your kind words in Trip Advisor. Your review is a great honour to us.
We are very glad that you enjoyed you time relaxing on our beach and you appreciated our friendly service.
Your words that we are “ The most beautiful hotel we stayed in” make us very happy and we are looking forward to accommodate you again in the future.

Kind regards,
Alex

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2014

Det var en fantastisk design som var en blandning av minimalism, sommarstuga möbler, skandinaviska 50-tals möbler som utgjorde som blev lite Zen och gjorde att jag kände mig väldigt harmonisk och kunde verkligen kunde koppla av. Det var tyst och väldigt lugnt läge så det var väldigt lätt att slappna av både i rummet och på stranden som hade perfekt läge för både bad och vackra solnedgångar. Personalen var väldigt varm och trevlig. Jag kan faktiskt tänka mig att åka tillbaka dit endast p.g.a av att jag trivdes så oerhört bra både angående läget och hotellet. Det tog inte länge med tuk tuk (ca 15 min) till nästa strand men jag åkte dit en gång och var där i ca 15 min och sedan ville jag bara tillbaka. Jag stannade i fem nätter och kände mig så avslappnad och utvilad.

Tips för att välja rum: Jag bad om ett tyst rum och fick ett på andra våningen längst ut och det var otrolig tyst men ändå med trevlig balkong och utsikt.
  • Bodde här: juni 2014, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sofia W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alexandre T, Owner på Tamu Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2014
Google-översättning

Dear Sofia W,

I'm sorry not to be able to answer you in sweden to your lovely review.
On behalf of all the TAMU team, we would like to thank you very much for recommending us on Trip advisor. We are happy to read that you liked the minimalist style of our hotel, the location and that you spent a relaxing stay in TAMU.

Kind regards,

Alex

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen