Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Svanbacken är känt för både rumsuthyrning och lunchbuffe'r. Ligger just på gränsen mellan Delsbo socken och Bjuråkers socken. Restaurang och rumsuthyrning ligger vid en sjö ( Rångsjön). Finns ev. också kanot och båttuthyrning. Maten på Svanbacken rekommenderas högt !
Datum för vistelsen: juli 2024
Tips för att välja rum:Kom tidigt till lunchen !
Resetyp: Reste med familjen
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.