“Ett osannolikt café ute i skogen”
Omdöme om Kallmans skogscafe

Kallmans skogscafe
Rankad som nr 2 av 11 Restauranger i Kopparberg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juni 2021

I den lilla byn Östra Kumlan långt inne i Bergslagens skogar, efter drygt tre km längs en smal grusväg som startar strax norr om Ställberg, hittar man Källmans skogscafé. Det här är en smått osannolik samling hus kring ett f.d. sommarhus/torp med god stämning, storstuga, öppen spis och försäljning av hembakad fika inklusive läckra smörgåstårtor. Fler bord och stolar hittar man ute på gårdsplanen, liksom inne i ett växthus. Alldeles intill ligger ett kombinerat loppis/galleri där man i år kan beskåda Tova Tants verk. Och bara 100 meter bort hittar man Ställbergs Rökeri med gårdsbutik där man säljer prisbelönt röding och mycket annat. Jag kapitulerar och sätter en 5:a i betyg.

Datum för besöket: juni 2021
    • Mat
3  Tack Robert A
Språk
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Mysigt café med liten butik som ligger lugnt och fridfullt ute i skogen. Finns även en gårdsbutik precis bredvid med lite delikatesser.

Datum för besöket: augusti 2020
2  Tack johan_277
Omdömet skrevs 30 augusti 2019 från mobil enhet

Mysigt café i Bergslagens skogar. Här finns både hembakat fika och lättare lunch som smörgåstårta eller köttbullsmacka.

Datum för besöket: juli 2019
2  Tack Elin b

Resenärer som tittade på Kallmans skogscafe tittade också på

Kopparberg, Örebro län

Besökt Kallmans skogscafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt