Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nordmaling
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (6)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
6
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
6
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
36 av 6 omdömen
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 19 juli 2015

Långt bort från stadens brus, hittar du denna pärla med bara 3 rum! Mycket smakfullt inredda rum med eget badrum i hallen! Sov med öppet fönster och du lyssna på havet. Värdinnan Paula var välkomnande och visade så mycket gästfrihet. Enkelt och bra frukost. Måste upplevas, vi kommer definitivt tillbaka ...

1  Tack SwissMarky
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.dk. Visa original
Paula Q, Ägare på Lotshuset Gästhem, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2015
Google-översättning

I'm so glad to hear you had a nice stay with us! Thank you for your kind words! Welcome back!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2015

Rummen och de allmänna utrymmena i toppklass. Mycket smakfullt inrett med fina historiska inslag. Läget och utsikten är oslagbar! En liten pärla ute i den norrländska skärgården som rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Vierst
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paula Q, Ägare på Lotshuset Gästhem, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2015

Tack så mycket för era fina ord!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2015

Detta vandrahem fyller verkligen sin funktion.
Den har allt du önskar dig av lugn, idyll, charm, utsikt, ja orden räcker inte till, så bra känsla var det att komma hit och man blir väl mottagen av värdparet Paula och Fredrik.
Sänglinne och handdukar ingår, likaså frukost, gratis WiFi och parkering.
Mycket trevligt ställe. Helt och rent.

Rumstips: Alla tre rummen har en underbar havsutsikt
Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack LasseT392
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paula Q, Ägare på Lotshuset Gästhem, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2015

Tack så mycket och lycka till med er resa!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.