De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Agoda.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 4 juli 2022 från mobil enhet

Bodde två nätter med hunden. Åt middag båda kvällarna. Vilken mat! Helt fantastiskt! Bland det bästa vi ätit! Rena, trevliga rum. Fin frukostbuffé med underbart nybakat bröd. Hundvänligt på riktigt. Här tycker man om hundar. Hunden får vara med överallt.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Ortensia101
Omdömet skrevs 29 augusti 2021

Vårt andra besök på Vita Stenen, den här gången med barn och barnbarn för att fira födelsedag med middag. Man möts av ett personligt mottagande av Colin och Anki. Maten är fantastisk. Och gudomligt goda desserter som pricken över i. Vi kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack 863lennartl
Omdömet skrevs 21 augusti 2021

Vita stenens bed and breakfast är ett guldkorn ute på Österlen. Värdparet Colin och Ankis värme genomsyrar hela atmosfären. Hemtrevligt inrett och avslappnande miljöer och mycket tillmötesgående värdpar gör att det inte är svårt att redan planera nästa besök.

Flera omdömen här nämner den fantastiska maten och det är nästintill kriminellt att inte hålla med den skara som skriker hur fantastisk maten är. Den är så smakrik och vällagad att ord inte kan beskriva det. Det enda vi ångrade när det kom till maten var att vi inte åt Colins mat sista kvällen av tre, utan inbillade oss att vi skulle hitta något annat gott i området - det gjorde vi inte, men vi spenderade den sista middagen på semestern med att muttra om att vi var så dumma att vi tog ett så korkat beslut som att INTE äta på Vita stenen.

Vi kommer definitivt komma tillbaka, för trots ösregn i fyra dagar gjorde Vita stenen semestern härlig och det var lite mysigt att längta till kvällsmaten och frukosten varje dag. BOKA HÄR!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack 902MariaR
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Är man intresserad av en kulinarisk upplevelse så bör man ta sig till Vita stenen. Vi tog en trerätters middag och det var så smakrik och njutbar mat. Colin är en mästerkock! Både han och Anki var gästvänliga och det är en familjär stämning på detta lilla boende och restaurang. Ett enklare boende med rena och funktionella rum. Hit reser man för matens skull!

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack 283LenaB
Omdömet skrevs 2 juli 2021

Fantastisk mat och trevlig personal. Fräscht och välstädat. Lugn och fin miljö.
Familjärt och välkomnande. Vi var mycket nöjda med vår tredagars vistelse. Vi kommer garanterat att återkomma hit.
Kan varmt rekommenderas!!

Datum för vistelsen: juli 2021