“Renrostbiff!!”

Olgas Matsal
Rankad som nr 2 av 2 Restauranger i Vålådalen
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 januari 2016 från mobil enhet

Vi besökte Vålådalen och Olgas matsal i januari 2016. Fantastiskt god mat i mysig miljö. Renrostbiffen med kantarellsås var en favorit.

Datum för besöket: januari 2016
Tack DanielP1415
Språk

Omdömet skrevs 2 januari 2016 från mobil enhet

Min svärmor bokade julbord på Olgas och det var verkligen över förväntan. Blandning mellan klassiska och moderna rätter, MYCKET fin kvalité på råvaror. På nyårsdagen åt vi också våffelbuffé, man gräddar våfflorna själv. Helt perfekt efter några varv i spåret!

Datum för besöket: december 2015
Tack Emmalolou
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Vi åt en jättegod fiskgratäng till lunch - vällagat med goda tillbehör på salladsbordet. Våfflor till barnen ( och för vuxna) med hjortronsylt och grädde för 55 kr - hur många man ville ha!! Försök att hitta något lika prisvärt i Åre den som kan! Bonus för trevlig personal. Väl värt resan från Åre!!! Besök också Nulltjärn när ni ändå är där.

Datum för besöket: juli 2015
    • Mat
1  Tack 6hani
Omdömet skrevs 8 januari 2015

Har varit i Vålådalen över nyår och haft helpension. Vilken mat!!! Jag skulle absolut kunna åka dit igen bara för att få uppleva det jämtländska köket på denna nivå. Det var fjällröding, lax, ren och älg. För att inte prata om såserna, fler kockar skulle gå i deras såsskola. Väl värt ett besök även om man bara är i närheten.

Datum för besöket: december 2014
    • Atmosfär
    • Mat
Tack MalinHelsingborg

Resenärer som tittade på Olgas Matsal tittade också på

Vålådalen, Jämtlands län

Besökt Olgas Matsal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt