Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Vio.com
Etrip
eDreams114 US$
StayForLong
Agoda.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (44)
Filtrera omdömen
44 resultat
Medlemsbetyg
14
14
11
5
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
14
14
11
5
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 44 omdömen
Omdömet skrevs 6 september 2020

Bokade middagsbuffé och den var som en ordinär lunchbuffé. Och det är väl funkis om nu bara den inte hade kostat 385:

De rostade grönsakerna hade högst troligt åkt in och ut ett par gånger

Lite allmänt virrig och osmidig personal

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack NorthStar673748
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Vi fick en bild på ett mysigt boende tyvärr så fick vi något helt annat.
2660kr för ett rum ii 70 tals miljö.
Luktade lätt unket i boendet.
Toalett o dusch fr sena 70 med det kallt o rätt sunkigt.
Idrottshall o gym som gud glömde.
Trist.
Inget att rekommendera.

Maten på fjällstationen var dock en helt annan klass!
Fantastiskt vällagad o god

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack P9817TRveronicam
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 juli 2020

Hotell (Tipshuset) får vara slitna men tar man lika mycket betalt som för affärshotell i svenska storstäder så kan man inte ha slitna badrum med 80-talsstandard och en varmvattenkapacitet som räcker till en halv dusch per rum. Receptionisten gav oss förvisso lite rabatt då vi påpekade varmvattenbristen men låtsades som om det aldrig hade hänt förut (vi hörde andra som klagade).

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Hkkkvnnk
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 februari 2020

Några dagar med familjen bjöd på än det ena, än det andra. Rummen i Tipshuset var bra även om det ena hade ett icke helt fungerande element och konstigt, fuktigt badrumsgolv. Visst renoveringsbehov föreligger, men förstår att det kostar mycket!
Frukost och lunchpaket bra, men middagarna - lamm en dag, älg en dag och båda näst intill omöjliga att skära (förutom att jag inte äter varken vilt eller lamm) och så röding, en dag som var OK. Inte barnvänlig mat heller och vi hade tre barn med oss! Lite extra önskad finess angående efterrätten på ena deltagarens födelsedag litet väl enkel!
Fick tillgång till Naturum, tack för det och tack för lekrum! Badade även i badtunna, men fick säga till om belysning. Utlovad sporthall fick vi låna en stund efter fråga, annars hade vi inte tillgång till allt det som fanns där, dåligt!
Bra lunch första dagen och våffelbuffén riktigt bra!
Fått fel pris ang transfer båda turerna, inte heller roligt!
Vädret riktigt ruggigt, men annars verkar det finnas många bra längdspår!
Blir nog bara dagsturer till detta ställe sommartid i fortsättningen.

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
2  Tack tyrola
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 31 januari 2020 från mobil enhet

Vi var på Vålådalens station över nyår. Tyvärr var vädret dåligt vilket kanske påverkar omdömet. Vi bodde i tipshuset (dubbelrum med egen dusch o toalett)
Stationen är ålderstigen. Huvudbyggnaden har några riktigt mysiga delar att hänga i. Tipshuset är 80 tal. Sporthallen är 60/70 tal.
Gott om välpreparerade spår för elit/vasaloppstränare. Långa turspår. Maten hygglig. Kul med cocktail bar. Bra att det fanns stationsträningpass och yoga. Uthyrningen av skidor mm fungerade bra.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Niklas M
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen